Za jednu od najljepših hrvatskih misica vrijeme kao da je stalo - Fani Čapalija i dalje je predivna baš kao i 1993. godine kada je osvojila titulu Miss Hrvatske, a potom se na izboru za Miss svijeta plasirala u top 5 finalistica i naposljetku osvojila 4. mjesto na najpopularnijem natjecanju ljepote.

Galerija Fani Čapalija Fani Čapalija Fani Čapalija +0 Fani Čapalija u prozračnoj suknji i topu s potpisom Anamarije Asanović

Šarmantna Splićanka došla je na predstavljanje nove kolekcije sunčanih naočala brenda IZIPIZI pod nazivom Oversize koje se održalo na prekrasnoj lokaciji, osunčanoj splitskoj Vidilici.

Visoke temperature i jake sunčeve zrake ne tjeraju nas samo na nošenje sunčanih naočala nego i na nošenje što udobnije odjeće.
Komadi koje je Fani odabrala za ovu prigodu definitivno su savršeni za ljeto.

Naime, nosila je kombinaciju brenda A_A iza kojeg stoji splitska dizajnerica Anamarija Asanović.

Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish)

Sjajan komplet koji se sastoji od topa na bretele i voluminozne suknje midi kroja s faldama napravljen je od pamuka.

Upravo je pamuk jedan od najprozračnijih materijala i uz lan se smatra i najpopularnijim materijalom u ljetnim danima kada je potražnja za odjećom koja diše očekivano najveća.

Fani Čapalija Fani Čapalija u prozračnoj suknji i topu s potpisom Anamarije Asanović (Foto: John Pavlish)

Kada su u pitanju suknje, tijekom vrelih ljetnih mjeseci ne samo da volimo pamučne modele nego preferiramo i one šireg kroja jer su dokazano najudobniji.

Fani je u jednoj suknji dobila sve, udobnost, prozračnost i efektan završni dojam jer je njezin model uistinu poseban zbog masivnog cvjetnog uzorka u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Fani Čapalija Fani Čapalija (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju