Fashion Guruu ovog su tjedna za oko zapele bradavice Marine Perazić, tresh izdanje Petre Nižetić i Marijane Batinić, a za sve naše posvuduše napravio je ljestvicu najpopularnijih Louboutinki.

Stefani Hohnjec je zaradila pohvale Fashion Gurua. Zabljesnula je u ljubičastoj satenskoj haljinici koja je otkrila njezina koljena. Dobar kroj haljine i istopljeni suvišni kilogrami recept su za njegovu pohvalu.

Finalistica Farme, Ivana Paris, koju su mnogi prozvali Debelom Paris još je jedna od zvijezda koje žele pod svaku cijenu biti viđene u medijima. Odjenula je široku haljinu koja je još više naglasila njezine obline, no Boris joj je objasnio kako je ona putena debeljuca i da se ne brine jer bolje da ljulja nego da žulja.

Na ovotjednoj ljestvici posvuduša našao se i naš predsjednik Mesić za kojeg je Fashion Guru primijetio kako u zadnje vrijeme ništa drugo ne radi osim rezanja vrpci.

Tik uz njegov bok bili su Vesna Pusić, koja je i dalje vjerna crvenoj boji i crnim cipelama i Radimir Čačić koji je nabacio nekoliko kilograma.

Na nedavnom održanom Tresh film festivalu u Varaždinu svojom je pojavom zvijezda reality showa Farma, Marina Perazić vjerno dočarala ime festivala. Njezina nestašna haljinica pokazivala je sve čari tijela, pa su tako bezbroj puta iz nje, izvirile njezine bradavice.


Petra Nižetić i Marijana Batinić svojim su outfitom dokazale da znaju što je to tresh, no problem je što se one tako odijevaju kroz cijelu godinu.

Boris je i ovog tjedna osim kritika našao osobu koja ga je iznenadila svojim izgledom. Barbara Kolar u crnoj haljinici do koljena s puf rukavima i velikom crnom torbom koju je iskombinirala s cipelama leopard uzorka, oduševile su Fashion Gurua.


Nakon što je prošli tjedna popljuvao popularne Louboutinke, Boris je odlučio njihove modele postaviti na ljestvicu. Na petom je mjestu bež cipela s visokom potpeticom koja Sarah Jessica Parker nosi u novom nastavku filma 'Seks i grad', dok četvrto mjesto zauzimaju polučizmice od velura u kojima vam neće biti hladno.

Na trećem mjestu su Babel, seksi crne čizme do koljena, koje se nose same ili uz dodatak čipke, a drugo mjesto zauzima model Emily, bijele cipele sa vrlo tankom, ali visokom potpeticom.

Prvo mjesto zasluženo su zauzele cipele visokih potpetica koje su prepune remenčića, a model je izrađen u nekoliko boja. Kako ovi modeli cipela izgledaju pogledajte u video prilogu.

Više u Red Carpetu.