Iza nas je druga audicijska emisija Supertalenta, u kojoj je svoje talente pokazalo desetero novih kandidata.

Galerija

Jedna od izvedbi koja nikoga nije ostavila ravnodušnim bio je nastup  zgodnih Britanaca ujedinjenih u skupinu naziva Forbidden Nights. Oni su za publiku i žiri priredili golišavi performans.

Ovi dečki svojim vatrenim i golišavim nastupima redovito zabavljaju mnogobrojnu publiku, a tijekom nastupa na Supertalentu na pozornicu su pozvali i članice žirija, Maju Šuput i Martinu Tomčić.

Čim je shvatila što se sprema, Martina je odjurila s pozornice, a njezino mjesto popunila je gospođa iz publike.

Ona i Maja dobile su priliku pratiti vatreni nastup s najbolje pozicije, a dečki su tijekom izvođenja striptiza, između ostalog, razderali svoje majice.

Nastup skupine Forbidden Nights u Supertalentu Foto: Nova TV

Nakon strastvene izvedbe od žirija su dobili tri "da".

Dečki, wow! Lijepo iznenađenje… Cijenim što ste doputovali
, rekla im je Maja, dok je Fabijan poručio kako misli da strastveno i s ljubavlju rade svoj posao.

Nastup skupine Forbidden Nights u Supertalentu Foto: Nova TV

Inače, članovi grupe imaju i zanimljive životne priče.

Jedan od njih bio je učitelj stranih jezika, drugi odgajatelj u vrtiću, dok je treći zabavljač za djecu, koji sada, kako sam kaže, zabavlja majke. U jednom trenutku zajednički hobi odlučili su pretvoriti u posao, u kojem danas istinski uživaju.

I tim poslom iz snova planiraju se baviti sve do mirovine te donositi vruću atmosferu gdje god da se pojave.

Striperi u Hrvatskoj

A ako biste nastup poput ovoga rado gledali na nekom ženskom druženju i zanima vas ima li i u Hrvatskoj muških stripera koji bi dignuli atmosferu na zabavi, odgovor je - ima.

Potražiti ih možete u Performer studiju, jedinoj agenciji u Hrvatskoj koja nudi takve usluge. Svojedobno je svoju priču s nama podijelio Mario, koji će pred vama nastupati kao Diego, a koji je inače poduzetnik koji obožava sport i adrenalin.

Na pitanje što Hrvatice najviše vole od Marija smo dobili vrlo jasan odgovor. Slabe smo na kostime, a najviše na uniformu koju nose policajci. To je klasik koji nikada neće izaći iz mode. Slijede ga vojnik i doktor, a Mario je čak glumio i Batmana.

Što nam je još otkrio o svom poslu, pročitajte na linku u nastavku teksta:

Zavirite u hrvatsku striptiz scenu: Hrvatice se pale na policajce, a stripere naručuju i za rastave braka