Organizirali ste žensko druženje. Uživate u koktelima i opuštenoj atmosferi. Odjednom čujete zvono. Zgodni policajac stoji ispred ulaznih vrata. Gleda vas ispod oka, kao da ste nešto skrivili, a vama nije jasno o čemu se radi. Policajac kaže da se susjedi žale na glasnu glazbu i da se morate malo smiriti, inače slijedi kazna...

Galerija Striptiz u Hrvatskoj Striptiz u Hrvatskoj Striptiz u Hrvatskoj +3 Nastup u klubu

On ulazi u vaš dom kako bi napravio zapisnik. Imate osjećaj da je party završio, a onda slijedi šok. Policajac pojačava glazbu i polako krene skidati uniformu sa sebe. Mrki pogled ispod obrva napokon ima smisla, a sva vaša pažnja je usmjerena na savršeno isklesano tijelo.

Ne, nismo vam prepričali scenarij iz filma za odrasle, ovo je klasični nastup hrvatskih stripera, zgodnih muškaraca koji uveseljavaju žene na djevojačkim zabavama, domjencima, rođendanima, u klubovima pa čak i prilikom rastave braka.

Striptiz u Hrvatskoj Privatni nastup (Foto: Instagram@MEP)

Ako želite ženski party ukrasiti jednim performansom s mišićima u prvom planu, zgodne dečke možete potražiti u Performer studiju – jedinoj agenciji u Hrvatskoj koja nudi ovakve usluge.

Striperi su puno više od zgodnih plesača 

Iako u Hrvatskoj ovo ne može biti primarni posao, može se prikupiti odličan dodatni džeparac za sve one dečke koji svojim seksipilom mogu, znaju i žele ženama izmamiti osmjeh na lice.

Jedan od njih je Mario, koji će pred vama nastupati kao Diego. Mario ima 26 godina, poduzetnik je, obožava sport i adrenalin i uživa obostranu ljubav s kamerom.

 

Iako sve miriše na seks, seksu ondje nije mjesto, a mogli bismo reći da je strogo zabranjen

Već sedam godina radi kao striper i jedan je od četvorice profesionalnih erotskih plesača koje možemo izabrati iz kataloga studija Performer. Mario je svoju priču podijelio s nama i otkrio nam zanimljivosti svijeta striptiza.

Ako žena počne maštati o seksu, znači da ste dobro obavili posao

Dečki koji žele postati striperi, mogu se prijaviti na otvorenu audiciju. Prije audicije moraju osmisliti tri koreografije koje će izvesti pred svojim uzvanicima i tročlanom komisijom. To moraju biti dečki koji vode računa o izgledu, koji vole vježbati, koji su simpatični, elokventni, inteligentni i najvažnije – rođeni zavodnici.

Treba, prije svega, pročitati cure i pretpostaviti što bi one htjele i što im odgovara u određenom trenutku. Treba znati procijeniti situaciju i pokazati da maštate o seksu. To, naravno, ostaje samo maštarija, ali ona se mora vidjeti i osjetiti. Trebaš znati u djevojkama probuditi taj osjećaj.

Striptiz u Hrvatskoj Nastup u klubu (Foto: Instagram@MEP)

Naš nastup je obično kombinacija uvježbane koreografije i improvizacije. To ovisi o prigodi i o mjestu događaja. Prilikom naručivanja možete dogovoriti što klijentice žele, imaju li kakav poseban plan ili se žele prepustiti u naše ruke. Onda se mi vrlo lako prilagodimo situaciji, objašnjava Mario.

Na pitanje što Hrvatice najviše vole, dobili smo vrlo jasan odgovor. Slabe smo na kostime, a najviše na uniformu koju nose policajci. To je klasik koji nikada neće izaći iz mode. Slijede ga vojnik, doktor, a Mario je čak glumio i Batmana.

Hrvatice najviše vole policajce, a gospođe su jednako luckaste kao tek punoljetne cure

Kostim mora biti dio nekog scenarija pa muškarci koji se bave ovim poslom moraju biti dobri plesači, rođeni zavodnici, a moraju imati i crtu za glumu. Dečki iz Performer studija nastupaju po cijeloj Europi pa smo ih upitali jesu li Hrvatice liberalnije ili konzervativnije od strankinja.

Hrvatice su dosta opuštene i luckaste. Bude tu pipkanja, smijeha, iznenađenja, bez obzira na to radi li se o tek punoljetnoj djevojci ili o gospođi u 50-ima. Ipak, mogli bismo reći da su strankinje još otkačenije od domaćih cura.

Stvari su se u zadnjih sedam godina podosta promijenile, napominje Mario, a društvo je napredovalo u smislu otvorenosti. Striptiz kod nas više nije tabu tema, a čak se zna dogoditi da dečko ili muž ovakvim performansom iznenadi svoju dragu za rođendan ili sličnu priliku.

Mario kaže da u njihovom poslu nema nemoralnih ponuda. Iako sve miriše na seks, seksu ondje nema mjesta i mogli bismo reći da je strogo zabranjen. Zna se dogoditi da dečki nakon radnog vremena „upecaju kumu“, ali to se nikad ne smije dogoditi za vrijeme performansa.

Striperi se inače ne skidaju do kraja. To je osobni odabir, ali se često izbjegava. Ipak, ako neka dama baš inzistira na tome, a kostim se počne puniti novčanicama, dečki znaju napraviti iznimku i curama pokazati sve što imaju.

Spolne razlike i u ovom poslu 

Iako smo se kao društvo dosta otvorili oko ovoga, Mario priznaje da spolne razlike u poslu još uvijek postoje. Primijetio je, kaže, da je njegovim kolegicama još uvijek puno teže nego dečkima.

Dečki koje se bave ovim poslom su seksi, zavodnici, zgodni i poželjni, a cure još uvijek nailaze na nepotrebne komentare, preispitivanje morala i razne stereotipe. Njima je definitivno teže nego nama, a još moraju imati i zaštitare kako im se nešto ne bi dogodilo, govori Mario i napominje da se nada da će se i to brzo promijeniti i da će svijet uskoro stripere i striptizete gledati istim očima - onim lebaralnijim. 

Striptiz u Hrvatskoj Strip četvorka iz Hrvatske (Foto: Instagram@MEP)

Ako ste muškarac koji se želi pridružiti striperima, ili ih želiti unajmiti za neku posebnu prigodu, posjetite stranice Performer studija i pogledajte sve što ovi zgodni dečki nude. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju