Franka Batelić objavila je svoj novi singl pod nazivom "Prvi osjećaj".

Vani smo! Dosta je bilo negative, daj ritam i plešimo! ‘Prvi osjećaj’ je vani! Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije. Uživajte, napisala je Franka na Instagramu.

Njezini obožavatelji već su nahvalili pjesmu i predvidjeli joj status ljetnog hita, a riječi hvale imali su i za spot koji prati pjesmu.

U njemu Franka nosi nekoliko zanimljivih odjevnih kombinacija, a najupečatljivija je sigurno ona crvena u kojoj dominira kombinezon.

Lijepa pjevačica izgleda fantastično u kratkom cargo kombinezonu modne kuće Gucci. Franka ga je u struku stegnula crvenim remenom japanskog dizajnera Yohjija Yamamotoa iz njegove zajedničke kolekcije s brendom adidas pod nazivom Y3.

Franka Batelić: Trenirka koja dobre štikle voli koliko i tenisice

Franka Batelić: Najljepši dokaz da su bijele tenisice i odijelo pravi spoj

Dodatno ga je ukrasila s dva efektna broša, a kombinacija nije mogla proći bez dobrog nakita. Posebno se ističe prstenje bosanskog brenda Werkstatt, čiji je nakit u svom spotu "Spirit" nosila i Beyonce.

Kada su u pitanju kombinezoni, sudeći prema street style kombinacijama - Hrvaticama su i dalje haljine draže od ovog odjevnog komada. Ležerni modeli kombinezona više su iznimka nego pravilo na našim ulicama, a pogotovo varijante u cargo krojevima i upečatljivim bojama poput ove koju nosi Franka.

Mnoge bi dame odustale od takvog kombinezona zbog bojazni da im takav model neće laskati, ali Franka je dokaz da uz dobar stajling itekako možete izgledati fantastično u netipičnom kombinezonu. Tako je i prošle godine na zagrebačkom koncertu održanom u sklopu manifestacije "Ljeto na Zrinjevcu" sjajno isfurala dugački ružičasti model.