Pjevačica Franka Batelić proteklih je tjedana vrijedno radila na snimanju videospota za svoj novi singl koji bi, prema najavama, uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

Pritom je na Instagramu redovito objavljivala fotografije sa seta na kojima su se mogle vidjeti sjajne odjevne kombinacije. Možda je jedna od njih i ova posljednja eklektična kombinacija sastavljena od naoko nespojivih komada koji zajedno čine uistinu moderno i trendi izdanje.

Sredila se za solo tulum na bazenu. Jer bez obzira na okolnosti, ništa nam ne može oduzeti ljetno stanje uma, je l' da, napisala je Franka uz novu fotografiju.

Šuškavu trenirku ljubičaste boje spojila je sa štiklama u gotovo identičnoj nijansi i bijelim topom. Oko struka je stavila blještavu torbicu metalik odsjaja u nježnoj ružičastoj boji, a sve je dodatno naglasila raznim nakitom i odličnim sunčanim naočalama.

Kombinacija trenirke i štikli nekad je možda bila nezamisliva, ali danas je općeprihvaćena među trendsetericama i ostalim ljubiteljicama mode koje obožavaju eksperimentirati, pa se tako uz trenirke nosi baš sve, od sandala i mokasina do čizama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju