Prije gotovo pet godina vjenčali su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Uz pjevačicu je na taj velik dan, kao njezina vjenčana kuma, stala prijateljica Stefani Vozila.

Galerija

Ovaj vikend njih dvije zamijenile su uloge. Franka je bila vjenčana kuma na vjenčanju Stefani i njezinog partnera u predivnom Labinu.

Za veliku ulogu i veliki dan Franka je odabrala haljinu domaće dizajnerice Matije Vuice.

Haljina šivana po mjeri za prelijepu Franku, ističe Matija, izgleda savršeno iz svih kutova, a stoji joj besprijekorno.

Radi se o tamnoljubičastoj dugoj kreaciji na jedno rame s efektnim prorezom na na dekolteu i donjim dijelom koji čini lepršava, romantična suknja s kratkim šlepom.

Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Foto: Instagram/frankaofficial_

Boju haljine odabrale smo već davno, savršenu nijansu tamnoljubičaste, purpurne boje. To je svilena haljina s jednim zanimljivim plisiranim detaljem koji visi s ramena, ja sam ga nazvala tuljak.

On daje malo šik stila inače vrlo jednostavnom kroju s prorezom preko grudi, kao neki kanal. U toj haljini, uz svog supruga Vedrana Ćorluku, Franka je stvarno izgledala savršeno, opisuje Matija Vuica Frankinu pojavu i haljinu koja poštuje sve smjernice toga kako haljina za vjenčanu kumu mora izgledati.

Kumina haljina mora biti elegantna, decentna, a boja ne smije biti ni blizu bijeloj, eventualno neke puderaste nijanse, podsjeća Matija koja s Frankom Batelić već dugo surađuje i šiva joj haljine.

Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno

Vjenčanje Franke Batelić: Haljina kume Stefani Vozile primjer je savršenog kumskog izdanja



Franka je kumsko izdanje upotpunila elegantnim visećim naušnicama, dok je kosu zavezala u niski rep. U ruci je nosila upečatljivu clutch torbicu.


Kakvo izdanje odabrati ako ste vjenčana kuma je jedna od tema kojom se pozabavio i stilist Marko Grubnić u videoserijalu Dreskod, a njegove savjete možete poslušati u nastavku.