Portal zadovoljna.hr proslavio je veliki 15. rođendan. Suradnici, partneri i prijatelji okupili su se u prekrasnom ambijentu Rooftop Lateral Weddings & Events u Zagrebu i održali rođendanski party koji ćemo dugo pamtiti.

Galerija Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr Party +4 Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Odličnoj atmosferi pridonijeli su nasmiješeni i raspoloženi gosti, dobra hrana i piće te nastup Franke Batelić, jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, čije modne kombinacije ne mogu proći ispod rada.

U jednoj takvoj kombinaciji Franka je zablistala i na rođendanu portala zadovoljna.hr. Za ovu posebnu prigodu odjenula je crno odijelo s pomakom koje joj baš dobro stoji.

Klasični crni top uparila je s trapez-hlačama i efektnim sakoom, a do izražaja su posebno dolazili cirkoni koji su prekrivali cijelu površinu njezina outfita.

15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr (Foto: Mirna Marić)

Frankina stilistica Jasenka Tudor Bevanda otkrila nam je kako se radi o odijelu s Asosa, prihvatljive cijene od nešto manje od 300 eura, te topu koji je inače dio neke sasvim druge kombinacije, ali je u ovoj prilici izvrsno funkcionirao.

Isto odijelo trenutačno je na popustu te ga možete pronaći za 146 eura. 

Odijelo s ASOSA ASOS, 146 EUR (Foto: ASOS)

Pjevačica je prirodnu ljepotu naglasila vlastitom linijom kozmetike Frankly Good, dok je kosu oblikovala u vrlo efektnu pletenicu, također ukrašenu cirkonima.

Frankin je nastup bio najupečatljiviji dio proslave portala zadovoljna.hr, a u jednom se trenutku Franki pridružila i Ida Prester kako bi zajedno odale počast preminuloj Tini Turner.

15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr (Foto: Mirna Marić)

  Zadovoljna.hr u prekrasnom okruženju i u veselom društvu proslavila 15. rođendan 15. rođendan portala zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala zadovoljna.hr +27 Proslava 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju