Prije gotovo pet godina vjenčali su se Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Uz pjevačicu je na taj velik dan, kao njezina vjenčana kuma, stala prijateljica Stefani Vozila.

Galerija Franka Batelić i Stefani Vozila Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina +1 Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić

Ovaj vikend njih dvije zamijenile su uloge. Franka je bila vjenčana kuma na vjenčanju Stefani i njezinog partnera u predivnom Labinu.

Za veliku ulogu i veliki dan Franka je odabrala haljinu domaće dizajnerice Matije Vuice.

Haljina šivana po mjeri za prelijepu Franku, ističe Matija, izgleda savršeno iz svih kutova, a stoji joj besprijekorno.

Radi se o tamnoljubičastoj dugoj kreaciji na jedno rame s efektnim prorezom na na dekolteu i donjim dijelom koji čini lepršava, romantična suknja s kratkim šlepom.

Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume Franka Batelić blistala je u ulozi vjenčane kume (Foto: Instagram/frankaofficial_)

Boju haljine odabrale smo već davno, savršenu nijansu tamnoljubičaste, purpurne boje. To je svilena haljina s jednim zanimljivim plisiranim detaljem koji visi s ramena, ja sam ga nazvala tuljak.

On daje malo šik stila inače vrlo jednostavnom kroju s prorezom preko grudi, kao neki kanal. U toj haljini, uz svog supruga Vedrana Ćorluku, Franka je stvarno izgledala savršeno, opisuje Matija Vuica Frankinu pojavu i haljinu koja poštuje sve smjernice toga kako haljina za vjenčanu kumu mora izgledati.

Kumina haljina mora biti elegantna, decentna, a boja ne smije biti ni blizu bijeloj, eventualno neke puderaste nijanse, podsjeća Matija koja s Frankom Batelić već dugo surađuje i šiva joj haljine.

Hit-odijelo s Asosa koje na Franki Batelić izgleda senzacionalno Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr 15. rođendan portala Zadovoljna.hr Party +4 Franka Batelić na proslavi 15. rođendana portala Zadovoljna.hr

Vjenčanje Franke Batelić: Haljina kume Stefani Vozile primjer je savršenog kumskog izdanja Stefani Vozila Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić +2 Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Franka je kumsko izdanje upotpunila elegantnim visećim naušnicama, dok je kosu zavezala u niski rep. U ruci je nosila upečatljivu clutch torbicu.


Kakvo izdanje odabrati ako ste vjenčana kuma je jedna od tema kojom se pozabavio i stilist Marko Grubnić u videoserijalu Dreskod, a njegove savjete možete poslušati u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju