Franka Batelić gostovala je u TV emisiji Dalibora Petka. Tom prigodom pjevačica je prvi put uživo izvela svoju novi singl "Ljubav, ništa više".

Galerija

Pjesma koju potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević već je osvojila Frankine obožavatelje, a osvaja i hrvatski radijski eter.

Lijepa 27-godišnjakinja mnogo je puta pokazala da zna pratiti modne trendove, ali istovremeno ostati vjerna svom stilu odijevanja. Iznimka nije bio ni ovaj nastup.

Naime, uz dva klasika ženskog ormara – traperice i crne štikle – Franka je kombinirala omiljenu ovosezonsku bluzu svih trendesterica.

Naravno, radi se o prozirnom modelu od organdija koji je još ovog proljeća osvojio ljubiteljice mode. Franka je za sebe odabrala model u žutoj boji koji se savršeno uklopio uz sive traperice visokog struka i štikle u neutralnoj nijansi.

Iako trendi bluze od organdija imaju dosta obožavateljica, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama i forumima – većina dama ipak ih neće spremiti u svoj ormar.

Missguided, 15 funti (123 kune) Foto: Missguided

Kao glavna zamjerka modelu navodi se upravo njegova prozirnost, zbog koje jednostavno nije nosiv i primjeren u svakodnevnim prigodama poput odlaska na posao te je prikladniji za večernje izlaske.

Međutim, kada je u pitanju scenski nastup, za zamjerke zasigurno nema mjesta, što se jasno vidi na primjeru efektnog Frankina stajlinga.

Ako u svom ormaru želite imati i popularan komad od organdija, u galeriji pronađite nekoliko modela bluza i topova koje smo izdvojili za vas iz ponude online trgovina.

One Above Other (Asos), 40 dolara (260 kuna) Foto: Asos

POGLEDAJTE I:

Kraljice sezone: 12 bluza koje se posebno dobro slažu s trapericama