Franka Batelić gostovala je u TV emisiji Dalibora Petka. Tom prigodom pjevačica je prvi put uživo izvela svoju novi singl "Ljubav, ništa više".

Galerija Missguided, 15 funti (123 kune) One Above Other (Asos), 40 dolara (260 kuna) Zara, 229 kuna +1 Ganni, 102 eura (754 kune)

Pjesma koju potpisuju Branimir Mihaljević i Neno Ninčević već je osvojila Frankine obožavatelje, a osvaja i hrvatski radijski eter.

Lijepa 27-godišnjakinja mnogo je puta pokazala da zna pratiti modne trendove, ali istovremeno ostati vjerna svom stilu odijevanja. Iznimka nije bio ni ovaj nastup.

Naime, uz dva klasika ženskog ormara – traperice i crne štikle – Franka je kombinirala omiljenu ovosezonsku bluzu svih trendesterica.

Naravno, radi se o prozirnom modelu od organdija koji je još ovog proljeća osvojio ljubiteljice mode. Franka je za sebe odabrala model u žutoj boji koji se savršeno uklopio uz sive traperice visokog struka i štikle u neutralnoj nijansi.

Iako trendi bluze od organdija imaju dosta obožavateljica, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama i forumima – većina dama ipak ih neće spremiti u svoj ormar.

Missguided, 15 funti (123 kune) Missguided, 15 funti (123 kune) (Foto: Missguided)

Kao glavna zamjerka modelu navodi se upravo njegova prozirnost, zbog koje jednostavno nije nosiv i primjeren u svakodnevnim prigodama poput odlaska na posao te je prikladniji za večernje izlaske.

Međutim, kada je u pitanju scenski nastup, za zamjerke zasigurno nema mjesta, što se jasno vidi na primjeru efektnog Frankina stajlinga.

Ako u svom ormaru želite imati i popularan komad od organdija, u galeriji pronađite nekoliko modela bluza i topova koje smo izdvojili za vas iz ponude online trgovina.

One Above Other (Asos), 40 dolara (260 kuna) One Above Other (Asos), 40 dolara (260 kuna) (Foto: Asos)

POGLEDAJTE I:

Kraljice sezone: 12 bluza koje se posebno dobro slažu s trapericama Dorothy Perkins, 19 funti (139,12 kn) s.Oliver, 59,99 eura (445,33 kn) Stradivarius, 119,90 kn +9 Zara, 229,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju