Ovoga proljeća u modu se vraćaju eklektične kombinacije sastavljene od ležernih traperica i elegantnih bluza. Upravo zato modni znalci u novoj prozirnoj bluzini iz Zarine proljetne kolekcije prepoznali su ogroman potencijal.

Galerija Zarina bluza od 299 kuna - 4 Zarina bluza od 299 kuna - 1 Zarina bluza od 299 kuna - 2 +2 Zarina bluza od 299 kuna - 3

Pretpostavlja se da će upravo elegantni model od organdija biti najtraženiji Zarin komad među trendsetericama. Organdi je lagana, prozirna, ali razmjerno čvrsta tkanina staklasta izgleda koja se često koristi za izradu ženskih haljina i bluza.

Košulja brenda Dorothy Perkins 12 modela žutih košulja uz koje će vam sunce sjati svaki dan

Zarina bluza s prednjim kopčanjem dolazi u dvije boje – zelenoj te bijeloj s tamnim točkama. Krasi ju visoki ovratnik, predimenzionirana mašna te puf rukavi. Povrh svega, dolazi u veličinama od XS-a do XXL-a, a prodaje se po cijeni od 299,90 kuna. Zarina bluza od 299 kuna - 2 Rukavi i leđa Zarine bluze su prozirni (Foto: Zara.com)

Najlakši način za sparivanje ove bluze jest s bijelim ili svjetloplavim trapericama, koje će joj dopustiti da zablista u punini. Odvažnije modne eksperimentatorice kombiniraju je uz lepršave suknje u jarkim nijansama – poput ružičaste i boje limete, ili pak uz modele sa životinjskim uzorkom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju