Nakon što je cijeli svijet poželio kopirati njezinu "glazed" manikuru, sada to isto želi učiniti s njezinom frizurom.

Galerija

Manekenka Hailey Bieber nedavno je na Instagramu pokazala da ni ona nije mogla odoljeti slavnom bobu. Skratila je svoju kosu, a žene diljem svijeta odmah su poželjele učiniti isto.

Bob je već godinama frizura koja ne treba slavne ambasadorice, ali njegova popularnost dodatno poraste kada se za njega odluči neka slavna dama.

Promjene frizura kod slavnih dama općenito su izvor inspiracije ženama diljem svijeta. Mnoge u frizerski salon ušetaju upravo s fotografijom neke slavne žene čija ih je promjena potaknula na to da i same naprave nešto novo s kosom.

U posljednje vrijeme više slavnih dama napravilo je promjene koje su postale viralne i kod mnogih izazvale želju za odlaskom kod frizera. Njih deset, odnosno deset njihovih frizura izdvojili smo u nastavku.

Hailey Bieber i bob

Kao što smo već spomenuli, manekenka je nedavno skratila svoju dugu, smeđu kosu, a njezin bob u kratkom je roku postao frizura koju dame žele kopirati.

Bob Hailey Bieber ovih dana privlači veliku pozornost Foto: Profimedia

Lily James i bob

Bob glumice Lily James bio je tema razgovara danima nakon što je zablistala na crvenom tepihu Zlatnih globusa. Magazin Vogue njezinu je frizuru proglasio zlatom u noći Zlatnih globusa.

Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Foto: Profimedia

Zendaya i bob

Sada je več jasno da bob i dalje ima titulu najpopularnije frizure, a klubu obožavateljica nedavno se priključila i glumica Zendaya, čiji je odabir frizure mnoge žene potaknuo na promjenu (ili barem maštanje o njoj).

Zoë Kravitz i kratka kosa

Promjene frizura nisu strane glumici Zoë Kravitz. Magazin Vogue piše da je s godinama stekla status ikone kada je u pitanju kosa, a svaka promjena koju napravi ne prolazi neprimijećeno. Jedna od posljednjih frizura kojom je oduševila javnost bila je ona s kojom se pojavila na zabavi magazina GQ u studenom prošle godine.

Zoë Kravitz Foto: Profimedia

Lily Collins i šiške

Još jedna slavna dama koja je pozornost privlačila šiškama glumica je Lily Collis. Njezine šiške u kombinaciji sa shag frizurom postale su veliki hit.