Nakon što je cijeli svijet poželio kopirati njezinu "glazed" manikuru, sada to isto želi učiniti s njezinom frizurom.

Galerija Bob Hailey Bieber ovih dana privlači veliku pozornost Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Dua Lipa kao plavuša +2 Zoë Kravitz

Manekenka Hailey Bieber nedavno je na Instagramu pokazala da ni ona nije mogla odoljeti slavnom bobu. Skratila je svoju kosu, a žene diljem svijeta odmah su poželjele učiniti isto.

Bob je već godinama frizura koja ne treba slavne ambasadorice, ali njegova popularnost dodatno poraste kada se za njega odluči neka slavna dama.

Promjene frizura kod slavnih dama općenito su izvor inspiracije ženama diljem svijeta. Mnoge u frizerski salon ušetaju upravo s fotografijom neke slavne žene čija ih je promjena potaknula na to da i same naprave nešto novo s kosom.

U posljednje vrijeme više slavnih dama napravilo je promjene koje su postale viralne i kod mnogih izazvale želju za odlaskom kod frizera. Njih deset, odnosno deset njihovih frizura izdvojili smo u nastavku.

Hailey Bieber i bob

Kao što smo već spomenuli, manekenka je nedavno skratila svoju dugu, smeđu kosu, a njezin bob u kratkom je roku postao frizura koju dame žele kopirati.

Bob Hailey Bieber ovih dana privlači veliku pozornost Bob Hailey Bieber ovih dana privlači veliku pozornost (Foto: Profimedia)

Lily James i bob

Bob glumice Lily James bio je tema razgovara danima nakon što je zablistala na crvenom tepihu Zlatnih globusa. Magazin Vogue njezinu je frizuru proglasio zlatom u noći Zlatnih globusa.

Lily James na dodjeli Zlatnih globusa Lily James na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Zendaya i bob

Sada je več jasno da bob i dalje ima titulu najpopularnije frizure, a klubu obožavateljica nedavno se priključila i glumica Zendaya, čiji je odabir frizure mnoge žene potaknuo na promjenu (ili barem maštanje o njoj).

Dua Lipa i plava kosa

Slavne dame kod mnogih pobude i želju za promjenom boje kose, a to je učinila i pjevačica Dua Lipa kada se na dodjeli Grammyja prošle godine pojavila s dugom, plavom kosom. Iako je sada opet gledamo kao brinetu, njezina promjena mnoge je potaknula da i sami zavire u svijet plavuša.

Dua Lipa kao plavuša Dua Lipa kao plavuša (Foto: Profimedia)

Selena Gomez i šiške

Na proljeće prošle godine Selena Gomez na Instagramu je pokazala novu frizuru čiji su dio bile i šiške. Iako su šiške uvijek predmet dužeg razmišljanja, promjena koju je napravila pjevačica mnoge je potaknula na to da se napokon odvaže na taj korak.

Zoë Kravitz i kratka kosa

Promjene frizura nisu strane glumici Zoë Kravitz. Magazin Vogue piše da je s godinama stekla status ikone kada je u pitanju kosa, a svaka promjena koju napravi ne prolazi neprimijećeno. Jedna od posljednjih frizura kojom je oduševila javnost bila je ona s kojom se pojavila na zabavi magazina GQ u studenom prošle godine.

Zoë Kravitz Zoë Kravitz (Foto: Profimedia)

Lily Collins i šiške

Još jedna slavna dama koja je pozornost privlačila šiškama glumica je Lily Collis. Njezine šiške u kombinaciji sa shag frizurom postale su veliki hit.

Kaia Gerber i šiške

U 2022. godini inspiracija mnogim damama bila je frizura manekenke Kaie Gerber. I njezine šiške u kombinaciji s lobom bile su vrlo popularne.

Kaia Gerber Kaia Gerber (Foto: Profimedia)

Jenna Ortega i shaggy frizura

Glumica Jenna Ortega prošle se godine oprostila od duge kose i svojim potezom oduševila žene diljem svijeta željne promjene frizure. Ona se odlučila za čupavu shaggy frizuru i kosu dužine do brade.

Jenna Ortega Jenna Ortega (Foto: Profimedia)

Cara Delevingne i nova boja

Završit ćemo tekst s manekenkom koja je u prošloj godini bila poticaj ženama da promijene boju kose nakon što je na Instagramu objavila fotografiju svoje nove frizure. Odlučila se za bundevastu boju kose, koja je već neko vrijeme vrlo popularna, a manekenka je potvrdila da je popularna s razlogom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju