Kada bismo morale izdvojiti samo jedan par jesenske obuće, većina žena vjerojatno bi izabrala crne gležnjače. Taj svevremenski model nikada ne izlazi iz mode i idealan je za svakodnevne kombinacije, bez obzira na vaš modni stil i ukus.

Galerija

U mnogim ženskim garderobama mogu se pronaći crne gležnjače. Bilo da su na navlačenje, kopčanje ili vezanje, ta klasična vrsta obuće vrlo je zahvalna za kombiniranje i svakodnevno nošenje. Nepogrešivo pristaju uz traperice, deblje hlače, haljine i suknje, kao i uz najlonke, bilo obične ili s uzorkom, ili uz neke efektne čarape.

H&M, 39,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Iz trgovina smo izdvojili modele ravnog potplata, tanjeg i debljeg, te s niskom debljom petom, koji su zbog svoje udobnosti idealni za cjelodnevno nošenje. Dobre crne gležnjače koje ćete rado nositi ove jeseni mogu se pronaći već od 13,99 eura, a najviša gornja cijena izdvojenih modela iznosi 209 eura.

Igi&Co (Rodea), 118,95 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Nove crne gležnjače uvijek će lijepo osvježiti garderobu i ziheraški su odabir s kojim nema puno kompliciranja kada birate uz što će vam pasati iz ormara, pa prolistajte fotogaleriju na početku teksta, u kojoj ćete naći 15 prijedloga iz novih kolekcija.

Reserved, 49,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Sinsay, 24,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

15 suknji stvorenih za sve jesenske kombinacije

Jesenska garderoba: 20 ključnih komada koje se isplati imati u ormaru