Netflix i HBO Max najveći su streaming rivali, a to su nam ponovno pokazali objavivši datume izlaska dugoočekivanih serija.

U kalendarima obožavateljica modnog žanra zasigurno je debelim slovima označen 22. lipnja jer na HBO Maxu izlazi druga sezona serije I tek tako, nastavka kultnog Seksa i grada koji ljubiteljice popularne serije s nestrpljenjem čekaju, posebno otkako su krenula šuškanja da se Kim Cattrall vraća u standardnu postavu. 

Prema saznanjima magazina Variety, pojavit će se samo u jednoj sceni, koju je snimila 22. ožujka u New Yorku, i to tako da se nije vidjela niti razgovarala s ostalim zvijezdama serije, među kojima je i Sarah Jessica Parker, kao niti s autorom serije Michaelom Patrickom Kingom.

Međutim, Kim Cattrall imala je puno posla jer je radila na snimanju serije Glamorous, koja na Netflix također dolazi 22. lipnja.

Glamorous Foto: Netflix

Kritičari nadolazeću seriju opisuju kao neku novu, suvremenu verziju klasika Vrag nosi Pradu, u kojemu je Kim Cattrall zamijenila Meryl Streep, dok je ulogu Anne Hathaway preuzela nebinarna osoba Miss Benny.

LGBTQ humoristična serija u 10 epizoda prikazat će nam Marca Mejija, mladu queer osobu kojoj se ostvario san kad je dobio posao u Glamorous Cosmetics, liniji kozmetike popularne Madolyn Addison, koju glumi Cattrall.

Veliki modni div polako, ali sigurno pada, a šefica Madolyn Addison ima osjećaj da cijeli njezin posao i život sabotira netko iznutra. To bude povod da unajmi Marca kako bi svim snagama otkrio tko to prijeti njezinu poslu.

Ona želi da on bude njezine oči i uši, da sklapa prijateljstva i sazna što joj se događa iza leđa, da otkrije sve vezano uz nju. U zamjenu će Marca naučiti svemu što ona zna. Međutim, odmah na početku napominje da taj posao nije samo glamur, raskoš i šljokice – već pravi život sa svim svojim patnjama, preprekama i problemima, stoji u službenom sinopsisu serije.

Stav popularne glumice jedan je od karakternijih u svijetu filma pa smo uvjereni da će briljirati i u nadolazećoj seriji. 

Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u novoj sezoni serije "I tek tako", poznati i neki detalji