Netflix i HBO Max najveći su streaming rivali, a to su nam ponovno pokazali objavivši datume izlaska dugoočekivanih serija.

U kalendarima obožavateljica modnog žanra zasigurno je debelim slovima označen 22. lipnja jer na HBO Maxu izlazi druga sezona serije I tek tako, nastavka kultnog Seksa i grada koji ljubiteljice popularne serije s nestrpljenjem čekaju, posebno otkako su krenula šuškanja da se Kim Cattrall vraća u standardnu postavu. 

Prema saznanjima magazina Variety, pojavit će se samo u jednoj sceni, koju je snimila 22. ožujka u New Yorku, i to tako da se nije vidjela niti razgovarala s ostalim zvijezdama serije, među kojima je i Sarah Jessica Parker, kao niti s autorom serije Michaelom Patrickom Kingom.

Međutim, Kim Cattrall imala je puno posla jer je radila na snimanju serije Glamorous, koja na Netflix također dolazi 22. lipnja.

Glamorous Kritičari nadolazeću seriju opisuju kao neku novu, suvremenu verziju klasika Vrag nosi Pradu (Foto: Netflix)

Kritičari nadolazeću seriju opisuju kao neku novu, suvremenu verziju klasika Vrag nosi Pradu, u kojemu je Kim Cattrall zamijenila Meryl Streep, dok je ulogu Anne Hathaway preuzela nebinarna osoba Miss Benny.

LGBTQ humoristična serija u 10 epizoda prikazat će nam Marca Mejija, mladu queer osobu kojoj se ostvario san kad je dobio posao u Glamorous Cosmetics, liniji kozmetike popularne Madolyn Addison, koju glumi Cattrall.

Veliki modni div polako, ali sigurno pada, a šefica Madolyn Addison ima osjećaj da cijeli njezin posao i život sabotira netko iznutra. To bude povod da unajmi Marca kako bi svim snagama otkrio tko to prijeti njezinu poslu.

Ona želi da on bude njezine oči i uši, da sklapa prijateljstva i sazna što joj se događa iza leđa, da otkrije sve vezano uz nju. U zamjenu će Marca naučiti svemu što ona zna. Međutim, odmah na početku napominje da taj posao nije samo glamur, raskoš i šljokice – već pravi život sa svim svojim patnjama, preprekama i problemima, stoji u službenom sinopsisu serije.

Stav popularne glumice jedan je od karakternijih u svijetu filma pa smo uvjereni da će briljirati i u nadolazećoj seriji. 

Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u novoj sezoni serije "I tek tako", poznati i neki detalji U novoj sezoni serije Samantha će telefonski razgovarati s Carrie Kim Cattrall kao Samantha Jones Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall +3 Kim Cattrall kao Samantha Jones

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju