U holivudskoj tvornici snova veze između slavnih osoba su obično kratke i burne. Muškarci često traže partnerice među damama koje su znatno mlađe od njih, a nekad i one koje su mnogo starije. Gdje su nestali muškarci koji hodaju sa ženama svoje dobi?

Galerija

Internet je kolektivno izgubio pamet u studenom 2019. godine kada se Keanu Reeves prvi put pojavio na crvenom tepihu sa svojom "novom“ djevojkom – vizualnom umjetnicom Alexandrom Grant.

Dušebrižnici s društvenih mreža odmah su ustanovili da tu nešto ne valja – ne samo da je omiljeni holivudski glumac odabrao za svoju partnericu relativno nepoznatu osobu, nego i "staru ženu sa sijedom kosom koja izgleda kao da mu može biti mama“.

Keanu Reeves i Alexandra Grant 2022. Foto: Profimedia


Iako je Alexandra Grant u tom trenutku imala 47 godina – osam godina manje nego Keanu Reeves, to nije spriječilo zločeste komentare koji prate ovaj par sve do današnjih dana.

Muškarci koji hodaju s upola mlađim ženama toliko je normalizirano ponašanje u Hollywoodu, da su oni koji traže žene u svojoj generaciji postali čudo neviđeno.

Daniel Craig (56) u braku je s Rachel Weisz (54) Foto: Profimedia

Daniel Craig jedan je od takvih muškaraca. U sretnom je braku s glumicom Rachel Weisz od 2011. godine. Britanski glumac zavjetovao se na vječnu ljubav svojoj dragoj kad je imao 43, a ona 41.

Od prosjeka odudara i James McAvoy. Škotski glumac 10 je godina bio u braku s osam godina starijom glumicom Anne-Marie Duff, a nakon razvoda pronašao je drugu sreću s Lisom Liberati koja je rođena 1979. godine – baš poput njega.

Tom Hanks (68) u dugogodišnjem je braku s glumicom i producenticom Ritom Wilson (67) Foto: Profimedia

Koji su to slavni muškarci u vezama sa ženama svojih godina provjerite u fotogaleriji na početku teksta. U izboru smo se vodili parovima s razlikom od maksimalno četiri godine.

20 nespojivih? Ovi slavni parovi sve su nas iznenadili

Nisu kliknuli na prvu, a danas su nerazdvojni: Slavni parovi koji su se upoznali na poslu