Kada se zakorači u prostoriju u kojoj se nalazi velika staklena stijena, malo tko ostat će ravnodušan na dojam koji ona ostavlja. U većini slučajeva staklene stijene impresioniraju i zovu nas da uživamo u pogledu koji se pruža kroz njih.

Galerija

Sa staklenim stijenama stvara se i dojam većeg prostora i prozračnosti, kao i doticaja s prirodom, dok smo u zatvorenom prostoru. Njihova velik prednost i privlačnost je i u tome što osiguravaju dovoljnu količinu prirodne svjetlosti, što je itekako dobrodošlo u vrijeme kada se sve više podiže svjesnost o energetskoj održivosti.

Staklena stijena u domu - 3 Foto: Living4media

Nema ljepšeg nego kada u životni prostor dopire dovoljna količina prirodne svjetlosti, koja podiže raspoloženje i daje nam energiju. Staklene stijene izrađene od neprobojnog stakla sasvim su sigurne u domu, pa ne morate strahovati od razbijanja.

Staklena stijena u domu - 15 Foto: Living4media

Staklena stijena posebno atraktivno izgledat će ako se stavi na cijeli jedan zid, ali i kada zauzima manju površinu itekako će ostaviti dojam i podići prostoriju. Razmišljate li o stavljanju staklene stijene u vlastiti dom, inspirirajte se idejama u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Staklena stijena u domu - 9 Foto: Living4media

Staklena stijena u domu - 1 Foto: Living4media

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici

Jedna ljepša od druge! 10 kuhinja naših čitateljica u 2023. koje su nas sve oduševile