Kada se zakorači u prostoriju u kojoj se nalazi velika staklena stijena, malo tko ostat će ravnodušan na dojam koji ona ostavlja. U većini slučajeva staklene stijene impresioniraju i zovu nas da uživamo u pogledu koji se pruža kroz njih.

Galerija Staklena stijena u domu - 10 Staklena stijena u domu - 13 Staklena stijena u domu - 6 +12 Staklena stijena u domu

Sa staklenim stijenama stvara se i dojam većeg prostora i prozračnosti, kao i doticaja s prirodom, dok smo u zatvorenom prostoru. Njihova velik prednost i privlačnost je i u tome što osiguravaju dovoljnu količinu prirodne svjetlosti, što je itekako dobrodošlo u vrijeme kada se sve više podiže svjesnost o energetskoj održivosti.

Staklena stijena u domu - 3 Staklena stijena u domu - 3 (Foto: Living4media)

Nema ljepšeg nego kada u životni prostor dopire dovoljna količina prirodne svjetlosti, koja podiže raspoloženje i daje nam energiju. Staklene stijene izrađene od neprobojnog stakla sasvim su sigurne u domu, pa ne morate strahovati od razbijanja.

Staklena stijena u domu - 15 Sa staklenim stijenama stvara se i dojam većeg prostora i prozračnosti (Foto: Living4media)

Staklena stijena posebno atraktivno izgledat će ako se stavi na cijeli jedan zid, ali i kada zauzima manju površinu itekako će ostaviti dojam i podići prostoriju. Razmišljate li o stavljanju staklene stijene u vlastiti dom, inspirirajte se idejama u našoj fotogaleriji na početku teksta.

Staklena stijena u domu - 9 Privlačnost staklenih stijena je i u tome što osiguravaju dovoljnu količinu prirodne svjetlosti (Foto: Living4media)

Staklena stijena u domu - 1 Staklene stijene impresioniraju i zovu nas da uživamo u pogledu koji se pruža kroz njih (Foto: Living4media)

Impresionirat će vas prekrasna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 9 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 10 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 7 +7 Impresivna kuća s velikom staklenom stijenom u blagovaonici - 6

Jedna ljepša od druge! 10 kuhinja naših čitateljica u 2023. koje su nas sve oduševile Bijela kuhinja visokog sjaja Nery Škegro iz Mostara Svijetlozelena kuhinja Željke Čolaković iz Okešinca nadomak Ivanić Grada malo je carsto veselja i pozitive - 7 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 16 +7 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju