Na godišnjem odmoru trenutačno je i Irena Pecotić, a njezine fotografije na društvenim mrežama pravi su dokaz da uistinu uživa, i to na krajnjem jugu Hrvatske, u predivnom Dubrovniku.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kamenoj prostoriji s pogledom na moru, a najviše je pozornosti privukla njezina efektna i tako nježna odjevna kombinacija.

Radi se o bijeloj mini haljini dugih rukava koja Ireni stoji baš kao da je šivana posebno za nju. Haljina nema rukave, a posebna je po prozirnom materijalu u gornjem dijelu tijela koji izgleda kao da se more pjeni, odnosno kao da valovi lupaju od stijenu.

Irena Pecotić u bijeloj haljini Foto: Instagram@Irena Pecotić

Bijele haljine savršen su izbor za ljeto i možemo ih kombinirati u raznim prilikama, a dodatni je plus to što naglašavaju preplanuli ten.

Uz jednostavnu, a istovremeno tako elegantnu haljinu, Irena je kombinirala crvene sandale brenda Fornarina, koje su toliko stare da su iz prošlog života, napisala je na drutšvenim mrežama. 

Krase ih crvena i srebrna boja i zato se odlično slažu uz srebrnu torbicu s kojom je Irena zaokružila svoje najnovije ljetno izdanje.

Irena Pecotić u bijeloj haljini Foto: Instagram@Irena Pecotić

Pogledajte modni stil Irene Pecotić.

I lijepe sandale od 30 eura: Nevjerojatno kako dobro Irena Pecotić nosi suknju od - vreće za krumpire

Zbog kombinacije u šik tenisicama i širokim hlačama Irenu Pecotić zovu dugonogom zavodnicom