Irena Pecotić dospjela je u žižu zanimanja nakon što je njezin suprug, splitski pjevač Marko Pecotić, objavio da se razvode i da ima drugu. No, Irena Pecotić vrijedna je pažnje i bez "skandala" jer riječ je o dami s puno modnog stila i pozitivne energije, ženi koja jednostavno zrači.

Galerija Irena Pecotić ima odličan modni stil Modni stil Irene Pecotić Modni stil Irene Pecotić - 1 +7 Modni stil Irene Pecotić

Irena Pecotić po struci je magistra farmacije te je mama dvojice sinova, a osim u poslu voditeljice u jednoj ljekarni i majčinstvu uživa i u modi i slaganju odjevnih kombinacija koje objavljuje na svojem profilu na Instagramu.

Irena je ljubiteljica ženstvenih i vrlo nosivih kombinacija, a sudeći prema fotografijama na Instagramu, haljine su joj jedan od najdražih odjevnih komada, kao i odjeća koja ističe njezinu zavidnu liniju.

Jednako dobro nosi lepršave, lagane maksi haljine savršene za vrućine, kao i mini haljine koje prianjaju uz tijelo i ističu figuru.

Irena Pecotić voli se igrati s modom i svoj stil opisuje kao mješavinu svega, a njezin elegantno urbani način odijevanja i drugima može biti izvrsna inspiracija za slaganje vlastitih modnih stajlinga.

Dobar stil, naravno, nije moguć bez dobrih cipela, a Irenine "ljubimice" su sandale ukrašene svjetlucavim kamenčićima luksuzne talijanske marke cipela Giannico. Ove godine njezin adut u ormaru je i mala crna četvrtasta torbica Jacquemus, novi predmet želja mnogih modnih influencerica, kao i baloner brenda Massimo Dutti.

Našla sam The baloner. Ovo su oni šta se ostavljaju dici u ostavštinu ka materin iz Jugoplastike, napisala je Irena uz fotografije objavljene početkom listopada na kojima pozira u svom novom najdražem baloneru.

Cipele od kristala, haljina kao od vode: Vrhunska modna kombinacija Victorije Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham - 8 Victoria Beckham - 7 +4 Victoria Beckham - 6

Kaia Gerber u haljini u kojoj izgleda poput skulpture Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber +2 Kaia Gerber

Više od 6300 pratitelja Irene Pecotić na Instagramu uživa u zanimljivim i majstorski složenim kombinacijama ove modno osviještene dame, čiji je stil sjajna modna inspiracija.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju