Irena Pecotić svojim modnim kombinacijama i stilom uvijek je dobra modna inspiracija, a magistrica farmacije vrlo je je vješta u spajanju odjevnih komada i stvaranju nosivih, a opet šik stajlinga. Irena je ljubiteljica visokih potpetica, kao i udobnih tenisica, a jedan popularan model tenisica nosi na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Galerija Irena Pecotić Irena Pecotić u širokim hlačama i tenisicama brenda Golden Goose - 3 Irena Pecotić nosi tenisice brenda Golden Goose +3 Irena Pecotić u širokim hlačama i tenisicama brenda Golden Goose

Irena Pecotić pozirala je s prekrasnim morem u Kaštel Sućurcu u pozadini, a Irenina modna kombinacija savršeno se uklopila u morski ambijent. Od obuće odabrala je niske tenisice brenda Golden Goose, model W16 Superstar Pensar Cocco Print u kombinaciji bijele i srebrne boje ukrašene zvijezdom. Desna tenisica na potplatu s vanjske strane ima natpis Follow your dreams (Slijedi svoje snove), a čitav dizajn tenisica efektnog je istrošenog izgleda.

Šik tenisice Irena je spojila s crnim hlačama širokih nogavica i visokog rastezljivog struka koji seže do ispod grudi, uz koje je nosila bijeli top te preko njega kratku jaknu od trapera. Kombinaciju je začinila vrlo upečatljivim komadom nakita, predimenzioniranom ogrlicom koja lako ukrade poglede.

Irena Pecotić nosi tenisice brenda Golden Goose Irena Pecotić nosi tenisice brenda Golden Goose (Foto: adorno.co.nz)

Obukla se mala u široke gaće, napisala je Irena Pecotić uz fotografije modne kombinacije, koju je šarmantna farmaceutkinja zaokružila s torbom talijanskog brenda Coccinelle, koji je 1978. godine osnovao Giacomo Mazzieri. Brend u svojoj ponudi ima torbe te druge modne dodatke od kože, a Irena nosi model torbe srednje veličine u crnoj boji, s kratkom ručkom i remenom, ukrašen velikim metalnim slovom C.

Irena Pecotić nosi torbu brenda Coccinelle Irena Pecotić nosi torbu brenda Coccinelle (Foto: modivo.pl)

Irenini pratitelji u komentarima uz fotografije poručili su joj da bi savršeno nosila i vreću od krumpira na sebi te da je dugonoga zavodnica.

Irena Pecotić: Vrećaste traperice koje vole i glamurozne štikle i obične tenisice Irena Pecotić H&M, 27,85 eura Levi's 501 (Europa 92), 120 eura +7 Reserved, 32,99 eura

"Najzgodnija žena na Jadranu": Izdanje Irene Pecotić u kultnim štiklama i haljinici od tila Irena Pecotić Irena Pecotić nosi štikle sa zlatnim lancem Jimmy Choo Irena Pecotić nosi torbicu brenda Jacquemus, model Le Grand Bambino +3 Irena Pecotić u štiklama Jimmy Choo i maloj crnoj haljini od tila - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju