Brdo Marjan stanovnicima Splita omiljeno je mjesto za rekreaciju, šetnje i opuštanje, a njegovu park-šumu posjetila je i Irena Pecotić. Na Marjanu postoji i znatan broj crkvica, od kojih su neke vrlo stare i vrijedni arheološki spomenici, a pored jedne od njih Irena se fotografirala te fotografiju objavila na Instagramu.

Osim što je ljubiteljica zdravog načina života, što se na njoj i vidi, magistra farmacije i voditeljica jedne ljekarne u Splitu Irena Pecotić i velika je zaljubljenica u modu, a njezine odjevne kombinacije redovito oduševljavaju ljubitelje dobrog odijevanja i stila. Bilo da je riječ o finijim outfitima ili sportskim izdanjima, Irena uvijek uspijeva pokazati svoj prepoznatljivi modni izričaj, a tako je bilo i za šetnje Marjanom.

Sunčani dan Irena Pecotić iskoristila je za posjet park-šumi Marjan, a šarmantna Splićanka na brdo se uputila u bijeloj trenirci koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju. Trenirka se sastoji od udobnog sweatshirta dugih rukava koje je Irena podigla do lakta, kao i samu majicu, tako da je pokazala i goli trbuh. Donji dio trenirke klasičnog je kroja, skupljen na predjelu gležnja.

Irena Pecotić kultne čizme nosi uz otkačenu majicu, a to ne bi znao svatko

Upečatljive su i visoke tenisice brenda Nike koje je odabrala, model Air Jordan 1 Mid u kombinaciji crvene, crne i bijele boje. Za šetnju Marjanom svakako je preporučljiva udobna obuća, a legendarne najkice zasigurno zadovoljavaju taj uvjet. Sportskom stajlingu dodala je sunčane naočale s debljim bijelim okvirima četvrtastog oblika.

Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača

Not everyone can understand you, that’s life (Ne može te svatko razumjeti, to je život), napisala je Irena Pecotić uz fotografiju koja priziva proljeće i slavi ljepotu čuvenog Marjana.