Brdo Marjan stanovnicima Splita omiljeno je mjesto za rekreaciju, šetnje i opuštanje, a njegovu park-šumu posjetila je i Irena Pecotić. Na Marjanu postoji i znatan broj crkvica, od kojih su neke vrlo stare i vrijedni arheološki spomenici, a pored jedne od njih Irena se fotografirala te fotografiju objavila na Instagramu.

Osim što je ljubiteljica zdravog načina života, što se na njoj i vidi, magistra farmacije i voditeljica jedne ljekarne u Splitu Irena Pecotić i velika je zaljubljenica u modu, a njezine odjevne kombinacije redovito oduševljavaju ljubitelje dobrog odijevanja i stila. Bilo da je riječ o finijim outfitima ili sportskim izdanjima, Irena uvijek uspijeva pokazati svoj prepoznatljivi modni izričaj, a tako je bilo i za šetnje Marjanom.

Sunčani dan Irena Pecotić iskoristila je za posjet park-šumi Marjan, a šarmantna Splićanka na brdo se uputila u bijeloj trenirci koja je istaknula njezinu besprijekornu liniju. Trenirka se sastoji od udobnog sweatshirta dugih rukava koje je Irena podigla do lakta, kao i samu majicu, tako da je pokazala i goli trbuh. Donji dio trenirke klasičnog je kroja, skupljen na predjelu gležnja.

Irena Pecotić kultne čizme nosi uz otkačenu majicu, a to ne bi znao svatko Irena Pecotić Irena Pecotić nosi čizme s velikim točkama marke Dr. Martens Irena Pecotić nosi majicu beogradskog brenda ModleMint +2 Modni stil Irene Pecotić - 5

Upečatljive su i visoke tenisice brenda Nike koje je odabrala, model Air Jordan 1 Mid u kombinaciji crvene, crne i bijele boje. Za šetnju Marjanom svakako je preporučljiva udobna obuća, a legendarne najkice zasigurno zadovoljavaju taj uvjet. Sportskom stajlingu dodala je sunčane naočale s debljim bijelim okvirima četvrtastog oblika.

Kako su dobre! Hit-torbica Irene Pecotić u sjeni fantastičnih gležnjača Georgina Rodriguez Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR) +1 Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi

Not everyone can understand you, that’s life (Ne može te svatko razumjeti, to je život), napisala je Irena Pecotić uz fotografiju koja priziva proljeće i slavi ljepotu čuvenog Marjana.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju