Iris Livaja bila je jedna od slavnih uzvanica na posljednjoj večeri Melodija Jadrana, koje su sinoć završile u Splitu.

Galerija

Iris Livaja privlačila je poglede na Melodijama Jadrana svojom osebujnom modnom kombinacijom. Bivša hrvatska manekenka samouvjereno je pozirala pred fotografima u izdanju kojim su dominirale upečatljive hlače.

Nosila je širok i udoban model ispranih traperica u fluorescentno zelenoj boji talijanskog brenda Elisabetta Franchi. Hlače su napravljene od 100 posto pamuka i jamče maksimalnu udobnost.

Iris Livaja u trapericama Elisabette Franchi na Melodijama Jadrana - 3 Foto: Duje Klaric/Cropix

Ukrašene su pak s nekolicinom predimenzioniranih džepova dostatnih za spremanje svih eventualnih sitnica. Iris Livaja unatoč tome sa sobom je ponijela i torbicu – minijaturni crni model iz Chanela.

Zelene traperice sparila je s mrežastim crnim topom koji je razotkrio njezin trbuh, a na nogama je nosila odgovarajući par sandala.

Elisabetta Franchi traperice, 565 eura - 3 Foto: Farfetch.com

Odlučila se za cipele četvrtastog oblika i otvorenih prstiju u neonski žutoj boji koje krasi i osebujna skulpturalna potpetica stvorena za privlačenje pogleda.

Riječ je o sandalama Cheope luksuznog brenda Attico koje vole brojne slavne dame iz javnog života, a iza kojeg stoje milanske dizajnerice Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio.

Iris Livaja na Melodijama Jadrana Foto: Duje Klaric/Cropix

Kraljica Torcide i srca Hajdukova junaka: 10 odličnih izdanja Iris Livaje

Moćni kombinezon i iglene potpetice za još jedno mrak izdanje Iris Livaje