Iris Livaja bila je jedna od poznatih uzvanica na crkvenom vjenčanju Ane Gruice i Borana Uglešića koje je jučer održano u crkvi svetog Luke u Sitnom Gornjem.

Galerija Iris Livaja na crkvenom vjenčanju Ane Gruice Uglešić Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Attico, Cheope sandale, 690 eura +1 Attico, Cheope sandale, 690 eura

Iris Livaja je za vjenčanje prijateljice odabrala elegantno izdanje po uzoru na glumačke dive starog Hollywooda. Nosila je crnu satensku haljinu bez rukava i srcolikog izreza koja je naglasilo njezinu ženstvenu figuru.

Haljinu je dopunila parom vrlo upečatljivih cipela – nosila je sandale otvorenih prstiju i četvrtastog oblika u neonski žutoj boji koje krasi i osebujna skulpturalna potpetica stvorena za privlačenje pogleda.

Attico, Cheope sandale, 690 eura Attico, Cheope sandale, 690 eura (Foto: mytheresa.com)

Riječ je o modelu Cheope luksuznog brenda Attico koje vole brojne slavne dame iz javnog života, a iza kojeg stoji milanske dizajnerice Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio.

Iris Livaja podigla je kosu u visoki konjski rep, a uši ukrasila predimenzioniranim parom srebrnih naušnica. Izdanje je dovršila s crnom torbicom.

Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico Iris Livaja u crnoj haljini i sandalama brenda Attico (Foto: Josko Supic/Cropix)

Haljina za crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić koja iznenadi kada se pogleda odostraga Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +1 Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju