Eva Longoria na Instagramu se prisjetila svojeg odjevnog izdanja na Filmskom festivalu u Cannesu 2006. godine i otkrila istinu o haljini koju je tada nosila.

 

Da su okolnosti kao u starom normalnom, ovih dana sva krema filmskog svijeta šetala bi se crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu. No zvijezdama preostaje samo da se prisjećaju kako je to nekada izgledalo jer svibanj je uvijek bio rezerviran za taj glamurozni događaj.

Eva Longoria nosila je kratku svjetlucavu haljinicu s cvjetnim aplikacijama i dubokim dekolteom – koji je zapravo trebao biti na leđima

I glumica Eva Longoria redovita je gošća Filmskog festivala u Cannesu, a zvijezda je na svom Instagramu objavila fotografiju s kanskog crvenog tepiha 2006. godine i otkrila istinu o haljini u kojoj se pojavila na premijeri filma Panov labirint redatelja Guillerma del Tora.

Eva je nosila kratku svjetlucavu haljinicu s cvjetnim aplikacijama i dubokim dekolteom – koji je zapravo trebao biti na leđima. Naime, glumica je u žurbi krivo odjenula haljinu i tako izašla iz hotela.

Smiješna je priča o ovoj haljini. Sletjela sam u Cannes, a moja prtljaga (s mojom haljinom) nije stigla! Došla sam u hotel te su mi u zadnji čas našli ovu zamjensku haljinu. Imala sam 30 minuta da se spremim za crveni tepih, nabacila sam haljinu i izjurila van!

Eva Longoria: Savršena maksi haljina koja ne trpi nošenje grudnjaka

Eva i Charlize izabrale slično: Omiljene tenisice u kojima ništa ne žulja

Dok sam izlazila iz automobila pred tisuću vrištećih fotografa, vidim kako stilist trči prema meni vičući: 'nosiš haljinu naopačke!!!!' Da, nosila sam haljinu naopačke i nisam mogla ništa napraviti! Pa sam je nosila najbolje što sam mogla. Vidi se da rub haljine ne stoji kako treba i taj duboki V-izrez trebao je biti na leđima, napisala je Eva Longoria.

Bez obzira na pogrešku, izgledala je fenomenalno, a njezinu pojavu te 2006. godine kanski crveni tepih dobro je zapamtio. Ni Jennifer Lopez, poznata ljubiteljica dubokih dekoltea, ne bi to bolje izvela!