Eva Longoria na Instagramu se prisjetila svojeg odjevnog izdanja na Filmskom festivalu u Cannesu 2006. godine i otkrila istinu o haljini koju je tada nosila.

 

Da su okolnosti kao u starom normalnom, ovih dana sva krema filmskog svijeta šetala bi se crvenim tepihom Filmskog festivala u Cannesu. No zvijezdama preostaje samo da se prisjećaju kako je to nekada izgledalo jer svibanj je uvijek bio rezerviran za taj glamurozni događaj.

Eva Longoria nosila je kratku svjetlucavu haljinicu s cvjetnim aplikacijama i dubokim dekolteom – koji je zapravo trebao biti na leđima

I glumica Eva Longoria redovita je gošća Filmskog festivala u Cannesu, a zvijezda je na svom Instagramu objavila fotografiju s kanskog crvenog tepiha 2006. godine i otkrila istinu o haljini u kojoj se pojavila na premijeri filma Panov labirint redatelja Guillerma del Tora.

Eva je nosila kratku svjetlucavu haljinicu s cvjetnim aplikacijama i dubokim dekolteom – koji je zapravo trebao biti na leđima. Naime, glumica je u žurbi krivo odjenula haljinu i tako izašla iz hotela.

Smiješna je priča o ovoj haljini. Sletjela sam u Cannes, a moja prtljaga (s mojom haljinom) nije stigla! Došla sam u hotel te su mi u zadnji čas našli ovu zamjensku haljinu. Imala sam 30 minuta da se spremim za crveni tepih, nabacila sam haljinu i izjurila van!

Slika nije dostupna Eva Longoria: Savršena maksi haljina koja ne trpi nošenje grudnjaka

Slika nije dostupna Eva i Charlize izabrale slično: Omiljene tenisice u kojima ništa ne žulja

Dok sam izlazila iz automobila pred tisuću vrištećih fotografa, vidim kako stilist trči prema meni vičući: 'nosiš haljinu naopačke!!!!' Da, nosila sam haljinu naopačke i nisam mogla ništa napraviti! Pa sam je nosila najbolje što sam mogla. Vidi se da rub haljine ne stoji kako treba i taj duboki V-izrez trebao je biti na leđima, napisala je Eva Longoria.

Bez obzira na pogrešku, izgledala je fenomenalno, a njezinu pojavu te 2006. godine kanski crveni tepih dobro je zapamtio. Ni Jennifer Lopez, poznata ljubiteljica dubokih dekoltea, ne bi to bolje izvela!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju