Ivana Vrdoljak Vanna održala je koncert u sklopu drugog dana street food festivala Bavarin koji se održava u Dubrovniku.

Galerija

Ivana Vrdoljak Vanna plijenila je pažnju svojim glasovnim mogućnostima i zanimljivim repertoarom, ali i osebujnom modnom kombinacijom na festivalu Bavarin. 

Za pozornicu je odabrala svevremenski komad koji većina žena ima u svojem ormaru – malu crnu haljinu, ali u urbanoj street style izvedbi.

Vanna je nastupila na Bavarinu u maloj crnoj haljini s asimetričnim porubom Foto: Bozo Radic/Cropix


Hrvatska pjevačica nosila je takozvanu košulju-haljinu na kopčanje s kratkim rukavima i s asimetričnim i artistički rašivenim porubom.

Asimetrični porub haljine drag je brojnim damam jer vizuaalno produžuje noge i cijelu figuru.

Vanna na Bavarinu Foto: Grgo Jelavic/Pixsell

Haljina je imala metalni pojas koji je naglasio njezinu ženstvenu figuru, a dopunila ga je s crnim najlonkama i crnim gležnjačama povišenih potplata. Cijelo izdanje dopunila je s nekoliko lijepih komada nakita.

Vanna: Glamurozno izdanje zaokruženo kultnim cipelama s potpeticom od 13 cm

Prije 25 godina: Vanna se udala u neformalnom izdanju, ali odjevena u pravi klasik

Vanna je nedavno na svojim društvenim mrežama razveselila obožavatelje te otkrila da radi na novom albumu, te da je snimila nekoliko pjesama za njega, pa čak i video spot.

Na Instagramu je napisala: Dragi moji! Snimila sam nekoliko novih pjesama, a nekoliko novih pjesama sluti na cijeli album, zar ne! Odlučili smo se za jednu od njih da bude novi i singl i snimili spot! Stay tuned!