Ivana Vrdoljak Vanna uskoro će proslaviti 25. godišnjicu braka. Naša glazbena diva i jedna od najboljih hrvatskih pjevačica svih vremena udala se za Andriju Vrdoljaka 18. travnja 1998. godine.

Galerija Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine +3 Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine

U brojnim intervjuima Vanna se prisjetila kako je to bio jedan vrlo hladan i kišan dan. Vrijeme nije bilo tipično za kraj travnja, baš kao ni odjevna kombinacija u kojoj se pjevačica udala.

Kada je u pitanju vjenčanje, žene se obično dijele u dva tima. Dok jedne sanjaju veliku i raskošnu ceremoniju s grandioznom vjenčanicom, druge priželjkuju neformalniju svadbu.

Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji Ivana Vrdoljak Vanna udala se u crnoj kombinaciji (Foto: Damijan Tadić/Cropix)

Neformalna i jednostavna bila je Vannina asimetrična crna haljina koju je spojila s najlonkama i obućom u istoj boji. Odabrala je model cipela s isprepletenim remenčićima, visokom blok-potpeticom i otvorenom petom.

Martina Tomčić 2003. godine u neobičnoj i baš efektnoj vjenčanici Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima

Od proljetne kiše zaštitila se uz pomoć svijetlog balonera udobnog šireg kroja, a kombinaciju je zaokružila s manjom dvobojnom torbicom prugastog uzorka.

Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine Andrija i Ivana Vrdoljak 18. travnja 1998. godine (Foto: Damijan Tadić/Cropix)

Suprug Andrija odabrao je odijelo standardnog kroja, također u crnoj boji, uz koje je kombinirao tamnosivu košulju i kravatu metalik odsjaja. Odlučio se za klasične crne cipele od glatke kože sa sjajnim finišem.

Vannin odmak od svadbene tradicije zapravo je bio potpuni povratak klasičnoj modi, u kojoj se upravo mala crna haljina smatra nepobjedivim modelom nosivim u baš svakoj prigodi.  

Andrija Vrdoljak i Ivana Vrdoljak Vanna 18. travnja 1998. godine Andrija Vrdoljak i Ivana Vrdoljak Vanna 18. travnja 1998. godine (Foto: Damijan Tadić/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju