Od lipnja, kada je podijelila sretnu vijest da je trudna, Izabel Kovačić povremeno na Instagramu objavi fotografije svojih sjajnih izdanja, u kojima se sada ističe sve veći trudnički trbuh.

Galerija

Tako i na posljednjoj objavi lijepa poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića drži ruke na trbuhu dok pozira u kombinaciji sastavljenoj od komada iz najnovije kolekcije njezina brenda Izakova.

Gornji dio kombinacije čini predimenzionirana majica kratkih rukava s printom retroautomobila. Upečatljiva majica, kako se navodi u opisu, budi osjećaj nostalgije, a istovremeno osigurava udobnost te svjež i moderan izgled.

Majica Laurus brenda Izakova Foto: Internetska stranica proizvođača

Izabel je uz majicu iskombinirala upečatljive rukave od bijele čipke. Taj detalj savršen je način za podizanje bilo kojeg izdanja bez previše truda. Osim ispod majica, odvojivi rukavi mogu se nositi ispod košulja i haljina.

Rukavi od čipke Grata Foto: Internetska stranica proizvođača

Donji dio kombinacije čini kombinezon od svjetloplavog trapera, čiji je gornji dio Izabel spustila kako bi do izražaja došla majica.

Točka na i šik izdanja bile su čizme modne kuće Miu Miu, koje će se i ove godine, bez imalo sumnje, naći na listi želja mnogih žena.

Robusne čizme modne kuće Miu Miu Foto: Internetska stranica proizvođača

Radi se o robusnim, odvažnim i tako šik bajkerskim čizmama koje su ukrašene metalnim detaljima.

Može se nositi i kao haljina: Izabel Kovačić istaknula trudničko tijelo u najudobnijoj suknji

Izabel Kovačić ima dva para najpopularnijih natikača na svijetu, koje su vam bolje?