Izabel Kovačić i njezin suprug Mateo Kovačić broje sitno do dolaska prinove, što je Izabel i pokazala novom fotografijom koju je objavila na Instagramu. Izabelin trudnički trbuh sve je veći, a mami se na fotografiji pridružio i njezin sinčić Ivan, koji će uskoro navršiti četiri godine.

Galerija

Izabel Kovačić i njezin sin Ivan na fotografiji su se i modno uskladili u odjevnim kombinacijama Izabelina brenda Lunilou, u kojem je sve izrađeno po standardima održive mode. Pri izradi odjeće ne koriste se nikakve štetne kemikalije i boje, pa se tako i organski pamuk uzgaja bez uporabe pesticida.

Izabel je svoje trudničko tijelo istaknula u kompletu iz lanjske kolekcije lunilou x izakova sačinjenom od suknje od nabranog organskog pamučnog muslina i košulje čokoladno smeđe boje. Model suknje Alba vrlo je udoban te je na vezanje, što omogućuje prilagodbu tijelu, a može se nositi i kao haljina s vezanjem oko vrata.

Košulja Isola dugih lepršavih rukava također se lako kombinira uz razne odjevne komade te je vrlo ugodna na koži. Izabelina odjevna kombinacija idealna je za kraj ljeta koji nam se bliži, ali i za maksimalnu udobnost i slobodu kretanja, što je trudnicama svakako prioritet.

Izabel Kovačić nosi suknju/haljinu Alba iz kolekcije lunilou x izakova Foto: lunilou.com

Izabel Kovačić: Najudobnija suknja za ljeto koja lijepoj trudnici odlično pristaje

Izabel Kovačić u "napuhanim" natikačama koje bi mnogima bile nespretne za hodanje