Svake sezone popularnost nekog odjevnog komada ili modnog dodatka postane predmet brojnih rasprava. Ovog proljeća ta čast pripala je uistinu upečatljivu modelu torbe.

Galerija

U pitanju je – transparentna torba. Modeli napravljeni od PVC-a jedan su od najvećih ovosezonskih trendova, a pred njima je pokleknuo čak i Karl Lagerfeld, koji ih je uvrstio u kolekciju modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2018. godine.
Transparentna torba iz kolekcije modne kuće Chanel Foto: Getty Images

Očekivano, izazivaju podijeljena mišljenja među pripadnicama ljepšeg spola. Neke žene smatraju ih praktičnima jer na prvu mogu vidjeti što se sve nalazi u torbi i ono najvažnije – gdje. S obzirom na to da mnoge od nas imaju naviku prenatrpati svoje torbe i onda se "izgubiti" u njima dok tražimo neki predmet, transparentne torbe stvarno jesu praktične kad se radi o tome.
Transparetna torba sa zagrebačke špice Foto: Slaven Janđel

S druge strane, ima žena koje misle da nitko ne treba znati što to one zapravo nose sa sobom, pa zato ne preferiraju ovakve modele i eventualno bi se odlučile za one s kožnatim umetkom koji stvari skriva od pogleda.

Što godi mislili o njima, nema sumnje da mogu biti sjajan dodatak raznovrsnim odjevnim kombinacijama, a da izgledaju odlično u dnevnim varijantama potvrdilo je izdanje jedne trendseterice sa zagrebačke špice.
Zgodna trendseterica s Cvjetnog trga Foto: Slaven Janđel

Mlada dama prošetala je Cvjetnim trgom odjevena u tregerice skinny kroja, oversized narančasti pulover i tenisice. Svoju kombinaciju zaokružila je upravo mini transparentnom torbom s efektnim okruglim metalnim ručkama.