Svake sezone popularnost nekog odjevnog komada ili modnog dodatka postane predmet brojnih rasprava. Ovog proljeća ta čast pripala je uistinu upečatljivu modelu torbe.

Galerija Transparentna torba iz kolekcije modne kuće Chanel Zgodna trendseterica s Cvjetnog trga Transparetna torba sa zagrebačke špice +1 Transparetna torba sa zagrebačke špice U pitanju je – transparentna torba. Modeli napravljeni od PVC-a jedan su od najvećih ovosezonskih trendova, a pred njima je pokleknuo čak i Karl Lagerfeld, koji ih je uvrstio u kolekciju modne kuće Chanel za proljeće/ljeto 2018. godine.
Transparentna torba iz kolekcije modne kuće Chanel Transparentna torba iz kolekcije modne kuće Chanel (Foto: Getty Images)
Očekivano, izazivaju podijeljena mišljenja među pripadnicama ljepšeg spola. Neke žene smatraju ih praktičnima jer na prvu mogu vidjeti što se sve nalazi u torbi i ono najvažnije – gdje. S obzirom na to da mnoge od nas imaju naviku prenatrpati svoje torbe i onda se "izgubiti" u njima dok tražimo neki predmet, transparentne torbe stvarno jesu praktične kad se radi o tome.
Transparetna torba sa zagrebačke špice Transparetna torba sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel)
S druge strane, ima žena koje misle da nitko ne treba znati što to one zapravo nose sa sobom, pa zato ne preferiraju ovakve modele i eventualno bi se odlučile za one s kožnatim umetkom koji stvari skriva od pogleda.

Sviđaju li vam se transparentne torbe?

glasova:

Što godi mislili o njima, nema sumnje da mogu biti sjajan dodatak raznovrsnim odjevnim kombinacijama, a da izgledaju odlično u dnevnim varijantama potvrdilo je izdanje jedne trendseterice sa zagrebačke špice.
Zgodna trendseterica s Cvjetnog trga Zgodna trendseterica s Cvjetnog trga (Foto: Slaven Janđel)
Mlada dama prošetala je Cvjetnim trgom odjevena u tregerice skinny kroja, oversized narančasti pulover i tenisice. Svoju kombinaciju zaokružila je upravo mini transparentnom torbom s efektnim okruglim metalnim ručkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju