Ovog mjeseca, kada se radi o težnji za bilo čim, vezom, kupnjom kuće ili automobila, ili poslom, umjesto da trošite energiju u potrazi, dopustite stvarima da teku prema vama.

Uložite malo truda, a zatim se opustite i vjerujte procesu.

Ovo je moćno vrijeme da se usredotočite na svoje resurse, ulaganja i financijsko planiranje. Razmotrite načine kako povećati svoju zaradu i osigurati svoju budućnost. Sunce u lavu također vas poziva da uživate u plodovima svog rada. Priuštite si nešto posebno, bilo da se radi o luksuznoj kupnji ili nezaboravnom iskustvu.

Postavite i nove namjere oko svojih ciljeva u karijeri i financijskih aspiracija. Ovo je idealno vrijeme za pokretanje novih projekata ili traženje novih prilika koje su u skladu s vašim ambicijama.

Proširite svoje horizonte tako što ćete započeti čitanje nove knjige, upisati se na radionicu ili neki ljetni tečaj. Izvrsno je vrijeme da pročistite svoje dnevne rutine i usvojite zdrave navike, a u tome vam velika podrška može biti i vaš partner. Provodite što više vremena zajedno i naučite ponešto novo jedno o drugome.