Crveni lak za nokte je ultimativni izraz glamura. Crvena je odvažna boja koja simbolizira strast i samopouzdanje, a na noktima izgleda elegantno.

Galerija

Pristaje noktima svih dužina i oblika. Stvorena je za sezone proslava, ali i svakodnevnicu u kojoj želimo imati lijepe, njegovane i elegantne nokte.

Gotovo svaka zaljubljenica u nalakirane nokte u svom ormariću ima barem jedan lak u crbenoj boji.

Jer crvena boja je klasik, pogotovo na noktima. Izdržala je test vremena i danas je jednako omiljena kao 20-ih, 40-ih, 50-ih godina prošlog stoljeća.

Mnogi će se složiti s tvrdnjom da je crvena manikura najbolja manikura svih vremena. Svoje slaganje ili neslaganje vi možete izraziti u našoj anketi, a prije donošenja konačne odluke zavirite u našu galeriju na početku teksta gdje vas čeka 20 manikura u crvenoj boji koje će vam pomoći prilikom odlučivanja. Izgledaju divno, zar ne?

Crvena boja ima toliko nijansi da bi svatko trebao bez problema pronaći najbolju opciju za sebe. Tu su tamni elegantni lakovi i odvažniji svjetliji.

Deset lakova za nokte u raznim nijansama crvene boje

Za sve ljubiteljice crvenih lakova za nokte u našoj galeriji izdvojili smo i deset lakova za nokte u različitim nijansama crvene.

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Foto: Shutterstock

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Foto: Getty Images

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Foto: Shutterstock