Crveni lak za nokte je ultimativni izraz glamura. Crvena je odvažna boja koja simbolizira strast i samopouzdanje, a na noktima izgleda elegantno.

Galerija Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni +16 Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni

Pristaje noktima svih dužina i oblika. Stvorena je za sezone proslava, ali i svakodnevnicu u kojoj želimo imati lijepe, njegovane i elegantne nokte.

Gotovo svaka zaljubljenica u nalakirane nokte u svom ormariću ima barem jedan lak u crbenoj boji.

Jer crvena boja je klasik, pogotovo na noktima. Izdržala je test vremena i danas je jednako omiljena kao 20-ih, 40-ih, 50-ih godina prošlog stoljeća.

Mnogi će se složiti s tvrdnjom da je crvena manikura najbolja manikura svih vremena. Svoje slaganje ili neslaganje vi možete izraziti u našoj anketi, a prije donošenja konačne odluke zavirite u našu galeriju na početku teksta gdje vas čeka 20 manikura u crvenoj boji koje će vam pomoći prilikom odlučivanja. Izgledaju divno, zar ne?

Imaju li crveni lakovi za nokte po vama konkurenciju?

glasova:

Crvena boja ima toliko nijansi da bi svatko trebao bez problema pronaći najbolju opciju za sebe. Tu su tamni elegantni lakovi i odvažniji svjetliji.

Deset lakova za nokte u raznim nijansama crvene boje Naj Oleari (22 - Lacquer Red) Max Factor Miracle Pure (05 Scarlet Poppy) Chanel Le Vernis (963 Super Lune), 30 dolara (227,95 kn) +6 Essence (14 All Time Favoured), 12,90 kn

Za sve ljubiteljice crvenih lakova za nokte u našoj galeriji izdvojili smo i deset lakova za nokte u različitim nijansama crvene.

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni (Foto: Shutterstock)

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni (Foto: Getty Images)

Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni Lakovi za nokte u crvenoj boji mnogima su omiljeni (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju