Vjerojatno nema čovjeka koji barem jednom nije zamišljao svoj dom iz snova, kako bi ga uredio da nema financijskih ograničenja, a možda je nečiji dom iz snova i skromna kućica koju si može priuštiti. Bez obzira na to kako zamišljali svoj savršeni dom, snovi se mogu ostvariti i od njih ne treba odustajati.

Galerija

A mi smo jedno savršenstvo od kuće pronašli upravo na ovim fotografijama i odmah se zaljubili u ovaj prekrasno uređen prostor. Istovremeno elegantan i domaći, ovaj prostor pun je neke pozitivne energije i šarma, kao i bjeline, koja potiče dobre osjećaje.

Elegantna kuća puna starinskog šarma - 6 Foto: Living4media

Cigleni zid, elementi od drveta, namještaj od ratana, ljupki detalji, sve je to maštovito i sa stilom složeno u jednu cjelinu koja je pravi primjer kako urediti interijer u kojem ćete se lako osjećati kao kod kuće.

Elegantna kuća puna starinskog šarma - 10 Foto: Living4media

Kuća ima i zgodnu terasu s podom od drveta, koje dodatno pridonosi toplom i ugodnom ambijentu. Neutralni pješčani tonovi koji prožimaju kuću doprinose njenoj sofisticiranosti, a detalji u nekim jačim bojama nisu ni potrebni.

Elegantna kuća puna starinskog šarma - 9 Foto: Living4media

Osjeti se i dašak nekog starinskog šarma, taman toliko da se u ovaj elegantan i s puno duše uređen dom zaljube i ljubitelji vintage i retro stila.

Drvena klizna vrata u domu - 2 Foto: Living4media

Stan u zagrebačkoj Dubravi pun duše i šarma, ali kuhinja je ipak najposebnija

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše