Lijepa haljina, cipele, parfem, crveni lak na noktima... Sve su to dijelovi tradicionalnog novogodišnjeg izgleda koji nam nikada neće dosaditi. A tu je, ne zaboravimo je, i frizura. Još jedan bitan detalj koji ovu cjelinu čini savršenom.

Napraviti dobru frizuru, koja će pored toga trajati satima, nije uvijek lak zadatak. Naravno, uvijek postoji opcija da se prepustimo u ruke stručnjaka za kosu, ali za sve one koji ipak nisu isplanirali odlazak u frizerski salon na Staru godinu u nastavku smo izdvojili nekoliko efektnih, a jednostavnih frizura koje vas neće iznevjeriti već i prije ponoći.

1. "Neuredni" rep s velikom mašnom

Rep umotan u divovsku mašnu. Lakše ne može. Rezultat je elegantna frizura koja od vas neće zahtijevati nikakvo održavanje tijekom večeri, a plus je i činjenica da nećete morati micati kosu s lica. Sve će biti ljupko zapakirano, idealno za proslavu kakva god ona bila.

10 savršenih štikli za doček Nove godine već od 114 kuna

Ako imate ravnu kosu, prije vezanja u rep, za "neuredniji" izgled možete ju uviti pomoću uvijača i učvrstiti preparatima za kosu. Zatim je vežite u niski rep i stavite veliku mašnu.

2. Polupodignuta valovita kosa

I u ovom slučaju kosu ćete maknuti s lica što zna biti veliki plus u situacijama kao što je doček Nove godine. Prije vezanja kosu samo morate uviti pomoću uvijača za kosu, a onda gornji dio zavezati u visoki rep. Dobit ćete spoj raspuštene i podignute kose koji uvijek izgleda sjajno.

3. Niska punđa/rep sa svjetlucavim detaljima

Klasičnu nisku punđu koja uvijek izgleda vrhunski pomoću šnalica sa blistavim detaljima učiniti i savršenom frizurom za proslavu Nove godine.

Procedura je jednostavna. Zagladite kosu, svežite je u nisku punđu, a onda je ukrasite modnim dodacima sa svjetlucavim i šljokičastim detaljima.

12 haljina sa šljokicama u kojima ćete blistati na dočeku Nove godine

Ako imate nedovoljno dugu kosu za punđu, i niski rep će poslužiti (kao na našoj naslovnj fotografiji)

4. Pletenica oblikovana u visoku punđu

Ime ove frizure već sve govori. Sofitistirana visoka punđa uvijek je savršen izbor ako želite lice i primjerice naušnice gurnuti u prvi plan. Zavežite kosu u visoki rep, od repa spletite pletenicu koju ćete zatim oblikovati u punđu. Točka na "i" frizure koja vas neće iznevjeriti cijelu večer može biti ukrasna marama.

5. Raspuštena valovita/ravna kosa s dodatkom ukosnica

Ako spadae u skupinu onih kojima ništa ne može nadmašiti svježe opranu, raspuštenu kosu, nemojte ići protiv sebe. Kosu oblikujte po želji, ravno ili valovito, a kako biste si olakšali večer bez da svako malo pomičete kosu s lica poslužite se ukosnicama.

Crvena plus šljokice - zaljubljeni par: Tri efektne kombinacije za novogodišnji doček

Birajte također one ukrašene svjetlucavim detaljima kako bi i one dale svoj doprinos glamuroznom novogodišnjem izdanju.