U posljednjem smo tjednu 2021. godine, što znači da nas nekoliko dana dijeli od dočeka nove, 2022. godine. Doček je pak večer slavlja, zabave, ali i slavljeničkih modnih kombinacija.

Bez obzira na koji ćete način dočekati Novu godinu, vjerujemo da će mnogi među vama 31. prosinca iskoristiti kao priliku za sređivanje i nabacivanje oprava koje su rezervirane baš za taj dan.

Između ostalog, mnogi će nositi šljokice koje su uvijek popularan odabir na Silvestrovo. Haljine u potpunosti ili djelomično ukrašene šljokicama jedan su od onih komada u kojima mnoge dame vole zablistati i ući u novu godinu. Slika nije dostupna Od 25 kuna: 12 haljina u kojima žene dobro izgledaju bez obzira nose li XS ili XL veličinu  
Slika nije dostupna Od 188 kuna: 15 modela štikli stvorenih za blagdanske proslave  Popularnost šljokica ni mi nismo mogli zanemariti pa smo odlučili zaviriti u trgovine i u našoj galeriji izdvojiti ponudu svjetlucavih haljina. Na početku teksta čeka vas 12 modela haljina ukrašenih šljokicama za svačiji ukus. Dobra vijest je i da su neke od njih već na sniženju pa imate priliku uloviti omiljeni komad po povoljnijoj cijeni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju