Lijepa haljina, cipele, parfem, crveni lak na noktima... Sve su to dijelovi tradicionalnog novogodišnjeg izgleda koji nam nikada neće dosaditi. A tu je, ne zaboravimo je, i frizura. Još jedan bitan detalj koji ovu cjelinu čini savršenom.

Napraviti dobru frizuru, koja će pored toga trajati satima, nije uvijek lak zadatak. Naravno, uvijek postoji opcija da se prepustimo u ruke stručnjaka za kosu, ali za sve one koji ipak nisu isplanirali odlazak u frizerski salon na Staru godinu u nastavku smo izdvojili nekoliko efektnih, a jednostavnih frizura koje vas neće iznevjeriti već i prije ponoći.

1. "Neuredni" rep s velikom mašnom

Rep umotan u divovsku mašnu. Lakše ne može. Rezultat je elegantna frizura koja od vas neće zahtijevati nikakvo održavanje tijekom večeri, a plus je i činjenica da nećete morati micati kosu s lica. Sve će biti ljupko zapakirano, idealno za proslavu kakva god ona bila.

Slika nije dostupna 10 savršenih štikli za doček Nove godine već od 114 kuna

Ako imate ravnu kosu, prije vezanja u rep, za "neuredniji" izgled možete ju uviti pomoću uvijača i učvrstiti preparatima za kosu. Zatim je vežite u niski rep i stavite veliku mašnu.

2. Polupodignuta valovita kosa

I u ovom slučaju kosu ćete maknuti s lica što zna biti veliki plus u situacijama kao što je doček Nove godine. Prije vezanja kosu samo morate uviti pomoću uvijača za kosu, a onda gornji dio zavezati u visoki rep. Dobit ćete spoj raspuštene i podignute kose koji uvijek izgleda sjajno.

3. Niska punđa/rep sa svjetlucavim detaljima

Klasičnu nisku punđu koja uvijek izgleda vrhunski pomoću šnalica sa blistavim detaljima učiniti i savršenom frizurom za proslavu Nove godine.

Procedura je jednostavna. Zagladite kosu, svežite je u nisku punđu, a onda je ukrasite modnim dodacima sa svjetlucavim i šljokičastim detaljima.

Slika nije dostupna 12 haljina sa šljokicama u kojima ćete blistati na dočeku Nove godine

Ako imate nedovoljno dugu kosu za punđu, i niski rep će poslužiti (kao na našoj naslovnj fotografiji)

4. Pletenica oblikovana u visoku punđu

Ime ove frizure već sve govori. Sofitistirana visoka punđa uvijek je savršen izbor ako želite lice i primjerice naušnice gurnuti u prvi plan. Zavežite kosu u visoki rep, od repa spletite pletenicu koju ćete zatim oblikovati u punđu. Točka na "i" frizure koja vas neće iznevjeriti cijelu večer može biti ukrasna marama.

5. Raspuštena valovita/ravna kosa s dodatkom ukosnica

Ako spadae u skupinu onih kojima ništa ne može nadmašiti svježe opranu, raspuštenu kosu, nemojte ići protiv sebe. Kosu oblikujte po želji, ravno ili valovito, a kako biste si olakšali večer bez da svako malo pomičete kosu s lica poslužite se ukosnicama.

Slika nije dostupna Crvena plus šljokice - zaljubljeni par: Tri efektne kombinacije za novogodišnji doček

Birajte također one ukrašene svjetlucavim detaljima kako bi i one dale svoj doprinos glamuroznom novogodišnjem izdanju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju