Mnoge mladenke sanjaju o savršenoj haljini od malih nogu, a vjenčanica često postaje simbol cijelog događaja.

Galerija

Međutim cijene vjenčanica mogu biti izuzetno visoke u današnje vrijeme, posebno ako se kupuju u renomiranim salonima. S obzirom na to da se vjenčanica nosi samo jedan dan, neki se pitaju je li uopće potrebno toliko investirati u nju.

I baš zato internet je preplavljen videima i savjetima u kojima žene dijele svoja iskustva o tome kako su pronašle prekrasne vjenčanice po iznimno povoljnim cijenama.

Sve više mladenki odlučuje se za online kupnju, a jedan od najpopularnijih web shopova današnjice - Shein, postao je mjesto na kojemu se mogu pronaći i vjenčanice. I to dobre kvalitete!

Vjenčanice Foto: Internetska stranica proizvođača

Jedna je korisnica TikToka nedavno podijelila svoje iskustvo, otkrivši kako je na Sheinu pronašla vjenčanicu za 180 eura koja izgleda - kao iz bajke! 

Mladenka je istaknula da je haljina napravljena od solidnog materijala, te da to nije jedan od onih slučajeva gdje bi kupci dobili nešto što ne nalikuje onome na fotografiji.

Ovaj način kupnje naišao je na brojne pohvale i podršku drugih korisnica, koje su istaknule da se vjenčanica uvijek može malo prepraviti kod krojača, a da će i dalje ukupni trošak biti znatno niži od najma ili kupnje u salonima.

Zavirite u galeriju na početku teksta i pogledajte gdje još možete pronaći jeftine vjenčanice s dobrim recenzijama. 

Vjenčanice Foto: Internetska stranica proizvođača

Pogledajte kako izgleda vjenčanica u okviru, odličan način za trajnu uspomenu, a provjerite i tri savršene kombinacije za mladenke po odabiru Marka Grubnića. 

"Haljina je mene pronašla": Nina Skočak kupila je vjenčanicu staru više od 70 godina, a udaju još nema u planu