Jennifer Lopez kraljica je modnih izdanja na Grammyjima. Otkako se pojavila u Versaceovoj haljini 2000. godine na dodjeli godišnjih nagrada za izuzetne doprinose u američkoj glazbenoj umjetnosti i diskografiji, ušla je u legendu.

Galerija

Zelena haljina dubokog dekoltea zbunila je čak i Google. Američka pjevačica tijekom godina birala je odvažna izdanja koja su isticala njezinu sklonost prema eksperimentiranju s modom, ali i njezino plesačko tijelo.

Upravo zato mnoge je iznenadila odabirom “konzervativne” haljine iz nove couture kolekcije za proljeće/ljeto 2019. brenda Ralph and Russo.

Dugu večernju haljinu bez rukava sparila je s neobičnim bijelim šeširom široka oboda koji je cijelom izdanju dao “kaubojski” štih, a kombinaciju je dovršila vrtoglavim štiklama, bijelom torbicom te s nešto upečatljivog nakita.

Izdanje američke pjevačice i glumice podijelilo je javnost. I dok neki modni stručnjaci tvrde da je ovo jedno od najgorih modnih kombinacija na ovogodišnjim Grammyjima, obožavatelji Jennifer Lopez dive se njezinu modnom stilu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte izdanja Jennifer Lopez na Grammyjima tijekom godina.

Jennifer Lopez - 1 Foto: Getty Images