Poznato je da pjevačica i glumica Jennifer Lopez naprosto obožava nositi tajice.

Galerija

Bez obzira na to radi li se o odlasku u teretanu, šopingu ili druženju s članovima obitelji, Latino diva uvijek će rado posegnuti za ovim ženama omiljenim odjevnim komadom.

Posljednjih mjeseci sa sebe skoro pa ne skida tajice brenda američkog brenda Niyama Sol.
 


Znam da ste vidjeli da doslovno živim u svojim Niyama Sol tajicama. Stvarno ih nosim posvuda. Reći ću vam zašto sam se zaljubila u njih. Niyama Sol je potpuno ekološka kompanija. Osim što ima najbolje krojeve, sva njihova odjeća napravljena je od reciklirane plastike
, napisala je nedavno Jennifer svojim obožavateljima na Instagramu te s njima podijelila vijest da će brend lansirati kolekciju tajica posvećenu upravo njoj i njezinoj karijeri.

Model This Is Me, 88 dolara (559 kn) Foto: Niyama Sol

Tako jedan od modela nosi naziv "This Is Me… Then" prema njezinom istoimenom uspješnom albumu iz 2002. godine i sadrži stihove pjesama s tog albuma.

Model Amor Amor Amor, 88 dolara (559 kn) Foto: Niyama Sol

Osim tajica, kolekcija donosi i pripadajuće sportske grudnjake idealne za tjelovježbu koju slavna pjevačica nikada ne preskače. Svi komadi iz kolekcije napravljeni su od takozvanog "4-way stretch" materijala što znači da se prilikom kretanja rastežu i zatim ponovo stežu do prvobitnog stanja po dužini i širini. Tajice su posebne i po tome što oblikuju figuru, a također se brzo suše prilikom fizičke aktivnosti.

U galeriji razgledajte kolekciju brenda Niyama Sol posvećenu Jennifer Lopez.

Model grudnjaka Mojito Dream, 55 dolara (349 kn) Foto: Niyama Sol