Jennifer Lopez i dalje izaziva ludnicu gdje god se pojavi. Fotografi su je snimili prilikom odlaska iz jednog od najpoznatijih restorana u Beverly Hillsu, ispred kojeg su se okupili obožavatelji latino dive i slučajni prolaznici koji su je željeli vidjeti.

Galerija

Osteria Gucci prvi je restoran Massima Botture, jednog od najboljih chefova na svijetu, otvoren u SAD-u i ima propisan dreskod za svoje posjetitelje.

Dreskod smart casual jasno daje na znanje da u restoran nećete ući u trenirci, topiću na bretele i japankama, ali ne morate se odjenuti svečano ili glamurozno.

Jennifer Lopez u crnom od glave do pete Foto: Profimedia

Jennifer je ispoštovala to pravilo i u restoran došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od osnovnih komada. Odabrala je crnu boju, od glave do pete, i tako bila maksimalno neutralna i decentna.

Klasične crne hlače malo kraćeg kroja spojila je s tankim puloverom i balerinkama iz Diorove kolekcije za ljeto 2024. godine. Pogled je sakrila iza crnih sunčanih naočala, a sve sitnice potrebne za izlazak stavila je u minijaturnu torbu modne kuće Chanel.

Jennifer Lopez nosi Diorove balerinke i Chanelovu torbicu Foto: Profimedia

J.Lo ne viđamo često u tako jednostavnim dnevnim izdanjima koja svakome mogu poslužiti kao modna inspiracija. Odlučili smo kopirati njezinu kombinaciju s povoljnijim komadima, a što smo sve odabrali, provjerite u nastavku.

Kombinacija po uzoru na Jennifer Lopez Foto: Profimedia/Internetske stranice trgovca i proizvođača

Komadi za kombinaciju po uzoru na J.Lo