Nakon odmora u Italiji i kratkog posjeta Francuskoj povodom Pariškog tjedna mode, Jennifer Lopez vratila se u SAD. Paparazzi su je snimili ispred hotela Maybourne u Beverly Hillsu, u kojem je ručala sa svojom kćeri Emme i sinom Maxom.

Galerija Legendarna balerina Margot Fonteyn u špicama Balerinke modne kuće Dior Balerinke modne kuće Dior +3 Balerinke modne kuće Dior

Izgleda da je pariška moda ostavila traga na njezinu stilu jer je na ručak došla od glave do pete odjevena u Diorove komade. Ova cijenjena francuska modna kuća potpisuje crne balon-hlače s decentnim i tankim prugicama te bijelu košulju s minijaturnim izvezenim monogramom.

Jennifer Lopez od glave do pete u Dioru Jennifer Lopez od glave do pete u Dioru (Foto: Profimedia)

Jennifer je ovu jednostavnu i klasičnu kombinaciju nadopunila malom verzijom kultne torbe Birkin modne kuće Hermes, a umjesto obuće s visokim potpeticama odlučila se za ravne potplate.

Balerinke modne kuće Dior Balerinke modne kuće Dior (Foto: Dior)

Nosila je balerinke iz Diorove kolekcije za ljeto 2024. godine. Ovaj tip obuće dizajnom inače imitira baletne papučice, ali modna kuća sada je odlučila u potpunosti zadržati sva obilježja klasičnih baletnih papučica.

One se još nazivaju i špic-papučice ili skraćeno špice, a prepoznatljive su po specifičnu vrhu (špicu) uz pomoć kojeg balerine stoje na vršcima prstiju.

Legendarna balerina Margot Fonteyn u špicama Legendarna balerina Margot Fonteyn u špicama (Foto: Profimedia)

Baletni stručnjaci i dalje raspravljaju o tome u kojem trenutku školovanja treba dopustiti ples u špicama s obzirom na to da se radi o fizički vrlo zahtjevnom procesu u kojem i tijelo i stopala učenica moraju biti spremni za podizanje na prste.

Balerinke modne kuće Dior Balerinke modne kuće Dior (Foto: Dior)

Naravno, unatoč vjerno kopiranom dizajnu, model koji nosi J.Lo nije stvoren za ples. Dior ga na svojoj službenoj stranici opisuje kao elegantnu "couture" verziju baletnih papučica te ističe da se može nositi na više načina.

Naime, traka se može odstraniti, a zahvaljujući mekanom materijalu i savitljivom stražnjem dijelu, papučica se mogu pretvoriti u natikačama.

Balerinke modne kuće Dior Balerinke modne kuće Dior (Foto: Dior)

Jennifer Lopez u Parizu Divastično! J.Lo napravila modni zaokret i odlučila se za suptilan glamur

Jennifer Lopez Sveto trojstvo dnevne mode: Jennifer Lopez u kombinaciji bez mane

Jennifer Lopez Ne lažimo se, većina žena ne bi napravila korak u omiljenim salonkama Jennifer Lopez

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju