Nakon prvog, intimnog vjenčanja koje se održalo u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck otputovali su na medeni mjesec u Pariz u društvu svoje obitelji. Zatim su svoju ljubav još jednom potvrdili na drugoj ceremoniji vjenčanja. Sudbonosno "da" drugi put su izrekli na glumčevu imanju u Georgiji i potom se veselili do dugo u noć na glamuroznoj proslavi. I nakon drugog vjenčanja otišli su na medeni mjesec, ali ovaj put otputovali su sami i za svoju destinaciju odabrali Italiju.

Galerija

Njihov prijatelj George Clooney ustupio im je svoju vilu na jezeru Como, a osim uživancije na predivnom posjedu par je obilazio lokalne restorane i luksuzne butike.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se s medenog mjeseca koji su proveli u Italiji Foto: Profimedia

Naravno, J.Lo je na medeni mjesec ponijela čitav niz romantičnih i ženstvenih odjevnih kombinacija i lepršavih romantičnih haljina, ali zato je na povratku iz Italije odjenula kombinaciju koja jasno upućuje na to da je medeni mjesec gotov.

Jennifer Lopez na povratku iz Italije Foto: Profimedia

U avion se ukrcala u elegantnom kostimiću, a iz njega je izašla odjevena u predimezioniranu trenirku i tenisice.

Jennifer Lopez: Pet kombinacija za nezaboravni medeni mjesec u Parizu

U slobodno vrijeme Jennifer često nosi upravo takve trenirke, pogotovo prilikom odrađivanja raznih obveza, odlazaka u teretanu i na plesne probe, pa možemo zaključiti kako je nakon nekoliko opuštenih romantičnih mjeseci i J.Lo spremna za povratak na svoj posao.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia