Nakon prvog, intimnog vjenčanja koje se održalo u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck otputovali su na medeni mjesec u Pariz u društvu svoje obitelji. Zatim su svoju ljubav još jednom potvrdili na drugoj ceremoniji vjenčanja. Sudbonosno "da" drugi put su izrekli na glumčevu imanju u Georgiji i potom se veselili do dugo u noć na glamuroznoj proslavi. I nakon drugog vjenčanja otišli su na medeni mjesec, ali ovaj put otputovali su sami i za svoju destinaciju odabrali Italiju.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se s medenog mjeseca koji su proveli u Italiji Jennifer Lopez na povratku iz Italije +0 Jennifer Lopez

Njihov prijatelj George Clooney ustupio im je svoju vilu na jezeru Como, a osim uživancije na predivnom posjedu par je obilazio lokalne restorane i luksuzne butike.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se s medenog mjeseca koji su proveli u Italiji Jennifer Lopez i Ben Affleck vratili su se s medenog mjeseca koji su proveli u Italiji (Foto: Profimedia)

Naravno, J.Lo je na medeni mjesec ponijela čitav niz romantičnih i ženstvenih odjevnih kombinacija i lepršavih romantičnih haljina, ali zato je na povratku iz Italije odjenula kombinaciju koja jasno upućuje na to da je medeni mjesec gotov.

Jennifer Lopez na povratku iz Italije Jennifer Lopez na povratku iz Italije (Foto: Profimedia)

U avion se ukrcala u elegantnom kostimiću, a iz njega je izašla odjevena u predimezioniranu trenirku i tenisice.

Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 7 Jennifer Lopez: Pet kombinacija za nezaboravni medeni mjesec u Parizu

U slobodno vrijeme Jennifer često nosi upravo takve trenirke, pogotovo prilikom odrađivanja raznih obveza, odlazaka u teretanu i na plesne probe, pa možemo zaključiti kako je nakon nekoliko opuštenih romantičnih mjeseci i J.Lo spremna za povratak na svoj posao.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju