Nakon vjenčanja u Las Vegasu Jennifer Lopez i Ben Affleck otputovali su na medeni mjesec u Pariz, a u najromantičniji grad na svijetu poveli su i svoju djecu. Novopečeni bračni par u francuskoj prijestolnici izazvao je veliku pažnju, a svaki njihov dan medenog mjeseca fotografi i javnost pomno prate.

Galerija Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 7 Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 6 Jennifer Lopez nosi ružičastu haljinu brenda Reformation, model Stassie (2600 kn) +7 Jennifer Lopez u haljini brenda Reformation i štiklama kuće Saint Laurent

Jennifer Lopez pažljivo je spakirala kofere za medeni mjesec s Benom Affleckom te pomno izabrala odjevne kombinacije koje će ondje nositi. Glamurozna diva u Parizu je proslavila i 53. rođendan u novootvorenom restoranu Christian Dior, a za slavlje je odabrala ružičastu midi haljinu američkog brenda Reformation sa sjedištem u Kaliforniji, koji svoje poslovanje temelji na filozofiji održive mode.

Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 6 Jennifer Lopez u haljini brenda Reformation u kojoj je na medenom mjesecu u Parizu proslavila 53. rođendan (Foto: Profimedia)

Uz ljetnu haljinu s izraženim dekolteom, čija je cijena 2600 kuna, Jennifer je nosila cipele nude nijanse u svojem prepoznatljivom stilu, "neboderke" od PVC-a s visokom platformom i potpeticom, s potpisom dizajnerice Andree Wazen, a slavljenički stajling zaokružila je ružičastom torbom kuće Valentino. Dizajn brenda Reformation bio je Jenniferin izbor i za vožnju brodom, kada je nosila romantičnu bijelu haljinu s nježnim cvjetnim dezenom te uz nju smeđe sandale od brušene kože kuće Saint Laurent i Guccijevu torbicu Diana, model koji je ime dobio po princezi Diani.

Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 4 Jennifer Lopez u maksi haljini modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Dojam je ostavila i u cvjetnoj maksi haljini modne kuće Gucci koja seže do poda i čija je cijena 77.385 kuna, uz koju je nosila luksuznu torbicu Dolce & Gabbana u kombinaciji zlatne i srebrne boje, dok je za šetnju u blizini muzeja Louvre izabrala plavu košulju-haljinu lepršavog donjeg dijela, koju je kombinirala s jednostavnim nude balerinkama i shopper torbom kuće Dior.

Jennifer Lopez 20 senzacionalnih izdanja u kojima Jennifer Lopez izgleda poput božice

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Koja vam se više sviđa? Jennifer Lopez imala je dvije vjenčanice na vjenčanju s Benom Affleckom

Jennifer Lopez velika je ljubiteljica i traperica, pa je za jedan dan medenog mjeseca u Parizu odabrala traperice trapez-kroja izblijedjele plave nijanse i košulju s pussy mašnom nježne ružičaste nijanse sašivenu od luksuznog svilenog šifona s potpisom kuće Dolce & Gabbana. U toj kombinaciji ponovila je platforme Andree Wazen, koje je nosila i za rođendan.

Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 2 Jennifer Lopez u trapez trapericama i košulji Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju